Hej dziewczynki ale sie rozpisałyście

ledwo dałam rade nadrobić
Evelina gratuluje maluszka! teraz to życze dużo wypoczynku i zdrówka
Natalka ja na twoim miejscu nie wyszłabym ze szpitala gdyby mi nie powiedzieli co jest grane! ja zawsze myślałam, że jak dziecko sie dużo rusza tzn ze wszystko jest ok

takze nie rozumiem zaistniałej sytuacji? :-( szkoda ze nie wymusiłaś odpowiedzi bo teraz niepotrzebnie sie martwisz :-(
Janbor dobrze ze masz super wyniki. Teraz tylko czekac na Amelke
Mrozik trzymaj sie cieplutko i wracaj szybko do nas :-)
A teraz pare słów po mojej wizycie u gina. Niestety moje niesforne dziecko leży nogami w dół

jednym słowem cesarka na bank

mam coraz mniej wód wiec już żadnych szans na zmiane położenia dziecka

mały waży 3.100g wszystko jest książkowo poza jego ułożeniem :-( mam małe rozwarcie i lekarz stwierdził że jeszcze dzisiaj ani jutro nie urodze ale mam być czujna i gotowa każdego dnia. Takze zobaczymy jak to bedzie. Chociaż powiedział, że równie dobrze moge przenosić bo zwykle tak bywa u pierworódek. Pytałam o ten ból jak na okres i powiedział ze to oznaki zbliżającego sie porodu

szkoda tylko ze to bedzie cesarka :-

wściekła/y:

Zamisat jutro to w niedziele ide do niego na oddział na ktg i jakieś badania przepływowe.
Mój gin powiedział ze jak nie urodze do terminu czyli 10.08 to mam sie zgłosic na ododział dopiero 16.08 bo inaczej mnie juz nie wypuszczą z patologii a tam jak stwierdził od samego słuchania bzdurnych historii mozna sie nabawić powikłań porodowych :-(