reklama
zdanka
Fanka BB :)
Hejka !
nie odzywałam się od niedzieli bo wiecznie nie mam czasu niestety :-(cały czas zabiegana jestem
Ola ja na spacery chodze dwa razy dziennie tak ok 2-3h tz. jestem z Ewą na placu zabaw i wiecznie a to na zjeżdżalnie na huśtawke na karuzele i takie tam nie ma zlituj ;-)szkoda mi jej bo nie chce aby przez siostrzyczke była ograniczona w zabawie a niestety potrzebuje jeszcze mojej pomocy na placu zabaw a po takim dotlenieniu czeka mnie jeszcze zawsze wdrapanie sie ze wszystkimi jej klamotkami, zakupkami na trzecie piętro ;-)heheee może dzięki temu szybko urodze jak na razie mam jakieś lekkie pobolewanie w dole brzucha od czasu do czasu i brzuch bardzo mi twardnieje ale nie jest to nic poważnego ogólnie czuje się super i oby tak do rozwiązania ;-):-)
nie odzywałam się od niedzieli bo wiecznie nie mam czasu niestety :-(cały czas zabiegana jestem
Ola ja na spacery chodze dwa razy dziennie tak ok 2-3h tz. jestem z Ewą na placu zabaw i wiecznie a to na zjeżdżalnie na huśtawke na karuzele i takie tam nie ma zlituj ;-)szkoda mi jej bo nie chce aby przez siostrzyczke była ograniczona w zabawie a niestety potrzebuje jeszcze mojej pomocy na placu zabaw a po takim dotlenieniu czeka mnie jeszcze zawsze wdrapanie sie ze wszystkimi jej klamotkami, zakupkami na trzecie piętro ;-)heheee może dzięki temu szybko urodze jak na razie mam jakieś lekkie pobolewanie w dole brzucha od czasu do czasu i brzuch bardzo mi twardnieje ale nie jest to nic poważnego ogólnie czuje się super i oby tak do rozwiązania ;-):-)
Raabit może faktycznie to czop,toby znaczyło że może już niedługo;-)
Ola ja juz pisałam o spacerach,ze jak nie ma ławki to nie bardzo mam ochote isc,bo nie mam siły wrócic
wszystko mnie boli,parcie w dół czuje i non stop chce mi sie siusiu,a jak jeszcze mam zakupy dzwigac to wracam prawie na czworaka i ze łzami w oczach-normalnie kaleka
Janbor nie smecisz,każda ma swoje dolegliwości i każdej z osobna mi szkoda
wszystkie na finiszu sie męczymy,niestety taka dola
Li_Monka mi sie udało wysyłkowo kupic jeden stanik do karmienia,mam jeden z luźna koronką na górze,że moge odciągnąć i jeden z odpinanym ramiączkiem-starczy,bo faktycznie te do karmienia to albo drogie albo nie ma rozmiaru
Zdanka podziwiam Cie,jestes niesamowita z tą energią
może u nas przy drugiej dzidzi też będzie łatwiej;-)
Elis daj znac po wizycie
A mnie dzis mój mąż zaskoczył
Wrócił z pracy i każe mi sie ubierać i o nic nie pytac
wychodzimy....:dull:
No dobra....wychodzimy
i wiecie co?
Ten wariat zaprowadził mnie do sklepu z wózkami i kupił wkładke do fotelika dla Adasia-taką dla niemowląt,żeby tzrymała główkę i bioderka-bo fotelik dostalismy bez wkładki.A one są dośc drogie i babcia obiecała kupić.Ale już niepotrzeba
kochany ten mój mąż,o dzidzi pomyślał
i mówi że mamy już wszystko-tylko namawiac Adasia zeby wreszcie chciał być z nami
O rany
ale sie rozpisałam:-)
Ola ja juz pisałam o spacerach,ze jak nie ma ławki to nie bardzo mam ochote isc,bo nie mam siły wrócic

Janbor nie smecisz,każda ma swoje dolegliwości i każdej z osobna mi szkoda

Li_Monka mi sie udało wysyłkowo kupic jeden stanik do karmienia,mam jeden z luźna koronką na górze,że moge odciągnąć i jeden z odpinanym ramiączkiem-starczy,bo faktycznie te do karmienia to albo drogie albo nie ma rozmiaru

Zdanka podziwiam Cie,jestes niesamowita z tą energią

Elis daj znac po wizycie

A mnie dzis mój mąż zaskoczył

No dobra....wychodzimy

Ten wariat zaprowadził mnie do sklepu z wózkami i kupił wkładke do fotelika dla Adasia-taką dla niemowląt,żeby tzrymała główkę i bioderka-bo fotelik dostalismy bez wkładki.A one są dośc drogie i babcia obiecała kupić.Ale już niepotrzeba

O rany

Li_monka ja kupiłam takie staniki
CLASSIC BAWEŁNIANY DOBREJ JAKOŚCI. BIEL/CZAR'85F (217097219) - Aukcje internetowe Allegro
i jeszcze taki
FAJNY PLASTER MIODU DLA KARMIĄCYCH! BIAŁY '85D (216778605) - Aukcje internetowe Allegro
Mam dwa i myśle, ze starczy
Kira a ile taka wkładka dla noworodka kosztuje? ja mam fotelik od razu z tą wkładką
Zdanka gratuluje wytrwałosci
ja też mieszkam na 3 piętrze i zastanawiam sie jak ja potem bede targać wózek z maluszkiem i zakupami na to 3 piętro 

CLASSIC BAWEŁNIANY DOBREJ JAKOŚCI. BIEL/CZAR'85F (217097219) - Aukcje internetowe Allegro
i jeszcze taki

FAJNY PLASTER MIODU DLA KARMIĄCYCH! BIAŁY '85D (216778605) - Aukcje internetowe Allegro
Mam dwa i myśle, ze starczy

Kira a ile taka wkładka dla noworodka kosztuje? ja mam fotelik od razu z tą wkładką

Zdanka gratuluje wytrwałosci

Raabit w nowych fotelikach te wkładki juz są
a my dostaliśmy fotelik bez wkładki od mojej koleżanki,bo(strasznie to głupio brzmi
)pies jej pogryzł wkładke
a my chcielismy ją mieć bo mimo wszystko lepiej chroni maluszka.
Chcieliśmy taka super,miękką z gąbką pod pupke-taka ok 80-90 zł,ale była promocja i zapłaciliśmy 50
Fajne staniki do karmienia

Chcieliśmy taka super,miękką z gąbką pod pupke-taka ok 80-90 zł,ale była promocja i zapłaciliśmy 50

Fajne staniki do karmienia

zdanka
Fanka BB :)
dziewczyny nie macie co podziwiać ja poprostu nie mam wyjścia i w pierwszej ciązy wszystko przeżywałam 100 razy bardziej niż teraz w tej chwili to poprostu nie mam czasu na rozczulanie się nad sobą i gdyby nie brzuch to nie wiedziała bym że jestem w ciąży ;-)
reklama
Raabit bardzo ładne te biustonosze:-) ja kupiłam bardzo podobny fason w sklepie z odzieza ciazowa ale jak go wczoraj ubrałam to mnie strasznie gryzie ten szew po srodku i teraz nie wiem co robic, no chyba, że bede caly czas miec wkladki laktacujne to wtedy nie gryzie
Kira kochany ten Twój męzuś:-) widac, że tez jus sie nie moze doczekać synia.Moj na tomiast jakos nie nalega na wczensiejsze wyjscie małej i a zczasami mam wrazenie ze nawet by sie cieszył jakbym przenosiła bo wtedy spokojnie by sobie w pracy zrobił co ma zrobic

On chyba sobei do konca nie zdaje sprawy ze ja juz norlanie wysiadam psychicznie na tej końcówce
i modle sie juz zeby sie zaczeło.

Kira kochany ten Twój męzuś:-) widac, że tez jus sie nie moze doczekać synia.Moj na tomiast jakos nie nalega na wczensiejsze wyjscie małej i a zczasami mam wrazenie ze nawet by sie cieszył jakbym przenosiła bo wtedy spokojnie by sobie w pracy zrobił co ma zrobic

On chyba sobei do konca nie zdaje sprawy ze ja juz norlanie wysiadam psychicznie na tej końcówce

Podziel się: