reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

A ja wam powiem kobiety ze wy czujecie skurcze, bole, cos tam zakluje, skreci a ja czekam na te prawdziwe objawy jak na zbawienie i wstyd mi o czymkolwiek pisac bo to co ja tam niby czuje to nic w porownaniu z wami, i dobija mnie to ze nie mam sie czego zlapac, odczuc, powiedziec "ooo, moze juz cos sie zaczyna", wslu****e sie w ten moj organizm a tu NIC!!
Okropnie mnie to stresuje!!

reklama
Ola,Li_Monka raczej na to nie licze:-Dale może....;-)
A tak dla poprawy nastroju-zobaczcie co moje słońce odstawia mi w domu,tylko z niego boki zrywac:-D

Ola,nie denerwuj sie:tak:może u Ciebie będzie błysk:tak:wcale niedobrze źle sie czuć przez tyle czasu,bo jak przyjdzie do prawdziwej akcji to sobie powiemy-e tam...pewnie znowu fałszywy alarm:happy2:a ty bedziesz wiedziec ze to juz to:-)

Ola i Kira u was to faktycznie juz niewiele zostalo do terminu,2 godzinki:-)ciekawe czy koras zdoła jutro urodzic,ale jak mowicie chlopcy lubia czekac wiec ciezko przewidziec,no ale w kazdym badz razie juz napewno na dniach cos sie zacznie.Kira juz ma rozzne objawy od dawna,a u Oli to bedzie z nienacka i nawet nie bedziemy wiedziały a Olcia juz bedzie rodzic:-)jakby co to od razu piszcie,bediemy czekac na wiesci od was:tak:

Raabit Tobie 2 dni zostały...no w sumie juz jeden.mysle ze spokojnie za tydzien juz bedziecie po i bedziecie w domach ze swoimi maluszkami:-),no i tez nie bediecie mialy czasu na forum:-(

Kira no kochany ten twoj lapciuch!!!:-D:-D:-D

Pokazalam mojemu C. i smutno mu sie zrobilo bo my swojego zawezlismy do moich rodzicow i dopiero kiedy przeprowadzimy sie do domku z ogrodem przywieziemy go spowrotem.
Moj C. teskni za nim jak glupi a twoj taki podobny , te wlosiurki ma tylko troche dluzsze.Moze teraz swojego wysle??
To ostatnie zdjecie jest zabojcze....:huh:

Hej dziewczynki :-D
Ja nadal w dwupaku :-( dolegliwości mnóstwo jak zwykle:szok: czyli bez większych zmian:tak:
Kira, raabit no Wam to już naprawdę niewiele zostało:tak:trzymam kciuki za szybciutkie porody:tak::-D

A ja byłam na grilu:-Djuż niedługo sobie nie pozwolę na takie jedzonko więc muszę wykorzystywać okazje:tak::-)tym bardziej że to bliziutko bo u rodziców:rofl2:.AAAAAAAAAAAAAAle się najadłam:szok::tak: Nocka pewnie i tak będzie ciężka więc nie mam nic do stracenia hihi :-D:rofl2:chociaż po takim jedzonku zwykle nic mi nie jest:no:dzidziuś chyba lubi takie smakołyki:-D

A ja powoli się żegnam spokojnej lub"owocnej"nocki. Ciekawe jak Magda i biedulka Sylwia...

ja juz tez sie zegnam,bo cicho sie tu robi:-p
spijcie dobrze i niech ktorąs juz spotka to szczescie ze zacznie rodzic;-)
trzymajcie sie!!do jutra:-p

Sie wkurzylam, chcialam mojego kociura pokazac a mojemu C. zachcialo sie teraz zdjecia kopiowac na CD z aparatu, zeby miejsce zrobic jak maly sie urodzi, akurat teraz:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Ola My już dawno zrobiliśmy miejsce,aparat spakowany do torby i 3 komplety akumulatorów naładowane:szok::-D
Kasia,Gosia miłych snów i bezbolesnych nocek:tak:

Do góry