reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Adaś drogi chłopcze ulitój sie nad swoja biedną mamusią, która 9 miesięcy Cie w brzuszku nosiła i wyjdx wreszcie na nasz piękny swiat:-):-D;-)

mam nadzieje, że poskutkuje tylko jusisz mu to kilka razy powolotku poczytac:-);-)

A z tymi rozbieranymi randkami to nas wzięło na całego hehehe, ja tez sie z moim na małe bara bara umówiłam;-):-p ciekawe u której cos z tego wyjdzie....

reklama
To ja na razie zmykam obejrzec sobie jakiś filmik, bo mi koleżanka nagrała:-)

Mam nadzieję, że jak zaglądne poźniej to jakas kolejna nowinka będzie:-);-):rofl2:

:-D:-) OLA OGROMNE GRATULACJE!!! WRACAJ SZYBKO I UCAŁUJ TOMASZKA!!! :-):-D

Ale się posypało dzieciaczkami dzisiaj!! :szok::szok::rofl2::happy2::-D:szok: No to jeszcze któraś zdąży przed północą...Kira??

Kira mialam preczucie co do Oli ze urodzi dzis w nocy,a u Ciebie tez juz mysle ze sie cos wydarzy:tak:

Janborku Tobie tez zycze zeby randka sie udała:-)

a u mnie to chyba jesczze ze 2 tygodnie zanim sie cos wydarzy:baffled:wy t bedziecie o odpadających kikutach o kolkach o karmeniu a ja jeszcze nie bede wiedziala co to jest skurcz:eek:

wiedzialam! Ola gratuluje!!! nameczylas sie :-D:-D:-D
Kira
teraz ty:tak:
Kasia nie dramatyzuj:-D jeszcze sa takie co maja terminy na koncówke mieciaca:tak:

Zycze zeby randki sie udaly:tak::-p

mi pozostaly spacery i gorace kapiele.
Ale nie dzialaja.
Dzisiaj to juz przebylam prawdziwy szmat drogi:rofl2:
w akcie desperacji 3 godzinki chodzilam : do celu (Real) , po sklepie i do domu:-p
z nadzieja ze skurcze przepowiadajace przejda w porodowe:-D Krzyz mnie rwie ale pewnie przestanie po kapieli jak wczoraj (goracej oczywiscie;-))

Ale się dziś dzieje to nastepna mamusia to chyba Kira chociaż tyle ostatnio niespodzianek wiec wszystko jest możliwe.
A mnie dziś brzuch boli cały dzień jak na okres zobaczymy. Rozmiawiałam własnie z koleżaneką której szwagierka urodziła córcie miesiąc temu i u mniej nic ją niebolało tylko ból jak na okres i od tego się zaczeło.Ale ja sie nie nastawiam bo tu dużo dziewczyn tak ma i nic.

Uciekam już jutro się odezwe. Rano ktg. Mam nadzieje ze po dzisiejszej randce coś poskutkuje i coś sie ruszy czego sobie i Wam życze. Trzymajcie kciuki!!!!

Pozdrawiamy
Dobrej nocy!szybkich, lekkich porodów!!!

reklama
GRATULACJE DLA EDYTY I JEJ CÓRCI
I DLA OLI I JEJ SYNKA !!!!!!!
NO I OCZYWIŚCIE DLA DUMNYCH TATUSIÓW!!!!!!!!

jejku ale dziś dzień jejeje!!! trzynastego......

Kira życzę Ci aby Wasza randka przyniosła rezultat!!!

a ja coś czuję że moje maleństwo też niedługo będzie sie pchało na ten świat hihi oby....

pozdrawiam i spokojnej nocki życzę

Do góry