reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

zwariuję:wściekła/y: moja mama zaczęła wyciągać wszystkoz szaf bo sobie wkręciła, że mi poszuka czegoś fajnego do ubrania na ten ślub co idę:no: ratunku!! wiem, że chce dobrze, ale pomocy, bo juz nie wiem jak mam mówić, żeby zrozumiała, że mam co założyć...

reklama
Jestem dziewczyny:-(
No wiec,na 99% zostawią mnie jutro w szpitalu.Mam sie rano zgłośić z torba do szpitala,na KTG i badanie wewnętrzne i pewnie mnie na patologii.Zobaczymy:confused:
Madeline-cudowny słodziak:tak:

kira
no w koncu sie Toba zajma.trzymam kciuki zeby wszystko poszlo dobrze.
madeline rozkoszny Twoj bobas.nie wierze ze juz ma miesiac a my tu jeszcze z brzuchami latamy.

jaide na wywolanie dopiero we wtorek bo nie ma u mnie postepu.obawiam sie tego porodu na sile ale juz chyba nic nie mam do gadania.trudno.pozniej wszystko opisze jak to jest z tym rodzeniem z przyspieszeniem.

Mam wiadomość od Janbor
"O 8:55 po 12 godz.akcji w tym 8 masakry przyszła na świat nasza kochana Amelka:) waga 3460 i 53 cm.Pozdrowienia dla cioc z BB od całej trójeczki"
Brawo Janborku.Kolejna mamusia:-)

Hej ja nadal 2w1 :-)
Wybaczcie ze nie przylacze sie do dyskusji :sorry:
Musze jechac na urodziny , a jutro caly dzien na dzialce grila robie z rodzicami tesciami i Moim :-)
Wiec moze mnie nie byc... ale jak cos to siostra napisze:-p

Gratulacje Jambor !!! :-D
Madeline super fotki :tak:

teraz uciekam i zycze milego dnia :tak:
Kira ciagle trzymam kciuki:tak:

Madeline,śliczny przystojniaczek.Tak sobie myśle,ze czas leci tak szybko,moja córa też niedługo miesiąc kończy:-).Jak znajde chwilke to wkleje aktualne zdjęcia.

JANBORKU WIELKIE GRATULACJE!!!!

Syska i Madeline Wasze mauchy juz miesiac maja a nasze jeszcze w brzuchach sobie siedzą,wy juz sie oswoiłyscie ze wszystkim a u nas dopiero wszystko przed nami:-)

Kira to dobrze ze jutro juz zostaniesz,moze w koncu skoncza sie Twoje męki,oczywiscie czekamy na wiesci no i trzymam kciuki zeby wszystko poszło szybko,łatwo i bezbolesnie i zeby Adas był zdrowiutki:tak:

juz nas tak mało zostało,mysle ze teraz to juz pojdzie tasmowo i prawie codziennie bedzie jakis maluch na swiecie:tak:

reklama
hej dziewczyny!!

melduje sie w dwupaku!! nic na razie nie zapowiada u mnie rozdwojenia bóle jakoś ustały choć od czsu do czasu czuję jakieś skurcze!! ogólnie jest ok maleństwo fika w brzuszku we wtorek ide do lekarza to zobaczymy czy coś sie zaczyna dziać czy nie.

mam pytanko co do malin ten napar do picia na rozpulchnienie szyjki to ma być z liści malin???bo już mi sie pomieszało i teraz nie wiem

JANBOR GRATULUJĘ AMELKI!!!

Kira ty to naprawde zostaniesz zapamiętana z tego forum bo nie dośc że wszystkie tytuły miss zdobyłaś to jeszcze weteranka w oczekiwaniu na małego hihi ciągle trzymamy kciuki i mam nadzieję że już niedługo bedziesz szcześliwą mamusią uparciuszka Adasia!!!

miłego popoludnia bez bólu hihi oraz kolejnych rozdwojeń papa

Do góry