reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Hej nie zapominajcie o mnie:-D
ja tez ciagle w calosci.
wczoraj gdzies na 2 godzinki przed ta kapiela zaczely mi sie takie drobne skurczyki (przepowiadajace znowu:-() od krzyza na brzuch i nogi.
Posiedzialam pol godzinki w tej goracej wodzie bo dluzej nie wytrzymalam:no:
potem w nocy dalej mialam malutkie i pare mocniejszych i tak mam do teraz.
Jak znam zycie to bedzie jak ostatnio-tzn. pokurcze sie ze2-3 dni i mi przejdzie:sick::eek:
Wszystkie sa w odstepach mniejwiecej 3 min. ale raz slabsze raz mocniejsze.
Nawet nie macie pojecia jakie to denerwujace :angry: Chcialabym byc na waszym miejscu i miec od razu te porodowe.
Tak to nie wiem czy sie rozkreci czy przejdzie i szczerze mowiac stracilam juz nadzieje:no::wściekła/y:

Kąpiel nieraz dziala juz po paru godzinach .Ale widac na mnie nie.
Moja sasiadka zrobila i w nocy na sygnale jechala do szpitala :tak:

ale sie rozpisalam:zawstydzona/y:

reklama
Cześć Dziewczyny!
Już czytam Was od jakiegoś czasu. Gratulacje dla wszystkich które już urodziły:tak::-D:happy2: ja mam termin na 26.08 więc już w niedzielę. Chyba jestem trzecia z tym terminem jak widziałam:tak:też nie mogę się doczekać:no: jestem zła na swoją bezradność:angry: chodzimy z mężem na spacerkiem, jem buraczki piję sok z buraków i NIC:no::no: Może dzisiaj jest ten dzień??:happy2::happy2::happy2: powodzenia!!

Witam nowe Sierpnióweczki:-) dobrze że się dołączacie bo nas tu coraz mniej:-(

Elis szkoda że kąpiel nie podziałała - może jednak skurczyki się rozkręcą? Ja cały czas czekam na choćby malusieńki skurcz ale totalnie nic się nie dzieje:wściekła/y:

Z tym że nic nie robię żeby przyspieszyć - wychodzę z założenia że dziecko zadecyduje jak już będzie gotowe, poza tym niech sobie rośnie w brzuszku bo wymiary to miało ostatnio takie średniawe (a nawet ciut mniej niż średniawe) więc pare gramów niech jeszcze przybieże:tak:

Ja dzisiaj też czekam cały dzień na choćby małe skurcze. Nic. Już drugi dzień jak Mały Tomek się nie rusza w ciągu dnia. a wcześniej fikał że hoho...:tak::rofl2: może cisza przed burzą:sorry2: ale wieczorkiem mam skurcze jakby mi ktoś szpilkę dlugą wbijał:eek: trwa to godzinę i przechodzi. a szkoda bo mój Tomasz jest duuży już ( w tamten poniedziałek usg wykazało, że ma 3800 i 59 cm) mam nadzieję, że już dużo nie urośnie:no:

Li monka skoro tak uwazasz :tak:niech rosnie. w sumie masz jeszcze tydzien.
Gosia to pewnie zaczely sie przepowiadajace:tak: U mnie tak bylo
teraz to mnie rwie caly brzuch krzyz i nogi:sick:

Cudownie mają dziewczyny, które rodzą w 38 tygodniju:-) nie mają takich dylematów. Nie oczekują porodu z takim napięciem. A czy Wy też tak macie, że już o niczym innym nie myślicie?:rofl2:

No ja myślę głównie o tym:-), teraz trochę się martwię bo okazało się że muszę dostać profilaktycznie antybiotyk podczas porodu ale boję się że mi nie podadzą w szpitalu bo np będą mieli inne zdanie, a to konieczne żeby mój maluszek nie zachorował po porodzie:-(

reklama
Do góry