reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
czesc dziewczyny.

jejku coraz większe pustki:-(juz nas niewiele zostało,ja wczoraj jakos wpadłam a panike jak sobie wyobraziłam ze juz w kazdej chwili moge urodzic:szok:obawa przed porodem,przed tym co potem bedzie potem,czy juz jestem gotowa na to itp.ale chyba to normalne,mam nadzieje przynajmniej:baffled:

gdzie reszta dziewczyn??meldować się:-p

Hej, hej:-)

Natalka, Lidka - trzymam kciukasy:tak:, będzie dobrze!

Mnie tak mały skopał że mnie brzuchol boli od środka:happy2:, mały łobuz:-D już mógłby się szykować do wyjścia a nie harce odstawiać w ciasnym brzuszku mamusi:rofl2:

Kasia no przynajmniej masz już rozwarcie - teraz to już może pójść szybciutko i ani się obejrzymy będziesz się chwaliła na forum swoją córcią:-D

li_monka niedługo juz wszystkie bedziemy sie chaliły swoimi szkrabami.:-)wiesz na to rozwarcie tak nie patrze bo ile dziewczyn juz dawno mialo,a jeszcze tyle czekały:baffled:juz sie na nic nie nastawiam,poprostu czekam:-pbo zadnych szczegolnych objjawów nie mam

Limonka moje maleństwo tez sie nie chce uspokoić hihi choć przemawiam do niego jak tylko mogę to niestety codziennie rano mam niesamowitą gimnastykę w brzuszku :)

Aniulka mój to wyjątkowo aktywny się zrobił ostatnio, a taki grzeczniutki był przez całą ciążę:-p teraz jest mu chyba bardzo ciasno i się bidulek denerwuje:-D

Rozmawiałam właśnie ze swoją szwagierką, pytała o objawy powiedziałam że boli mnie krzyż i trochę brzuch jak na okres a ona na to że miała tak samo i poród był już następnego dnia, skurcze się pojawiły od razu co 10 minut:szok:, jejku ciekawe jak to się u nas potoczy:-)

Aniulka chyba faktycznie w trójke zostałysmy:eek:
li monka mi lekarz wczoraj powiedział ze jak sie u mnie zacznie to nie bedzie długo trwalo do samej akcji porodowej,czyli ze jak sie pojawia skurcze to bea to juz te i mysle ze u Ciebie i Ani tez tak bedzie,bo my jakies takie bezobjawowe jestesmy;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry