olich
Wdrożona(y)
Witam
75aga my z małym w jednym pokoju i na zmianę się nie zapowiada- dopiero przy zamianie mieszkania na większe
, ale ja jestem bardzo zadowolona z takiego rozwiązania, nie wyobrażam sobie żeby mały spał w innym pokoju. Teraz do karmienia w nocy nawet nie muszę wstawać z łózka bo łóżeczko stoi zaraz obok
kunek mam nadzieje ze tylko formalność bo chce mieć to w końcu za sobą
a widzę że plany mamy takie same:-)
przykro ze nie wyszło
kasiek moi znajomi jak był śnieg to swojego brzdąca w fotelik samochodowy i na sanki,
tylko on jest troszkę starszy od naszych maluszków (7mcy)
rapunzel jaki śpiący królewicz dziś z tego twojego malucha
ja dziś w końcu się zmobilizowałam i zaniosłam ubranka po małym do domu samotnej matki -trzy siaty tego były. A jak patrzyłam na te ubranka to aż dziw bierze że ta moja kluska taka mała kiedyś była

dokładnie rok temu lekarz powiedział mi że jestem w ciąży
z jednej strony pamiętam jakby to było wczoraj a z drugiej Cypis jest po tej stronie brzucha ponad 4 miesiące
miłej niedzieli wszystkim
75aga my z małym w jednym pokoju i na zmianę się nie zapowiada- dopiero przy zamianie mieszkania na większe
, ale ja jestem bardzo zadowolona z takiego rozwiązania, nie wyobrażam sobie żeby mały spał w innym pokoju. Teraz do karmienia w nocy nawet nie muszę wstawać z łózka bo łóżeczko stoi zaraz obok
kunek mam nadzieje ze tylko formalność bo chce mieć to w końcu za sobą
a widzę że plany mamy takie same:-)przykro ze nie wyszło
kasiek moi znajomi jak był śnieg to swojego brzdąca w fotelik samochodowy i na sanki,

tylko on jest troszkę starszy od naszych maluszków (7mcy)rapunzel jaki śpiący królewicz dziś z tego twojego malucha

ja dziś w końcu się zmobilizowałam i zaniosłam ubranka po małym do domu samotnej matki -trzy siaty tego były. A jak patrzyłam na te ubranka to aż dziw bierze że ta moja kluska taka mała kiedyś była

dokładnie rok temu lekarz powiedział mi że jestem w ciąży

z jednej strony pamiętam jakby to było wczoraj a z drugiej Cypis jest po tej stronie brzucha ponad 4 miesiące
miłej niedzieli wszystkim
Ostatnia edycja:

Dobrze, ze dosc silna i uparta ze mnie baba , to dotarlam do celu. Ale wscieklam sie bo dopiero w domu zorientowalam sie ze z fotelika zniknal daszek /doczepiany - przeciwdeszczowy, rozkladany/ i takie poduszeczki ochronne na szelki 

tez musze sie rozejzec za fajna spacerowka