gusiaczek_p
Fanka BB :)
Madlen zarejestruj się w Urzędzie Pracy jako bezrobotna to będziecie mieli darmowe ubezpieczenie :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj
gorzej jak trzeba było oddać
biedak wpadł w rozpacz
i trzeba było uciekać do domu bo nic innego go nie interesowało
. Mały coraz częściej 'puszcza' się sam. Dzisiaj prawie godzinę tak biegał
... stół - kanapa - komoda stół - kanapa - komoda :-). W zeszłym tygodniu wykorzystaliśmy chyba ostatnie upalne dni i spędziliśmy je na basenie. Mały był w siódmym niebie ale w piątek chyba mrówka weszła mu pod pampka i biedak ma pogryzione pośladki
. Dobrej nocy wszystkim .
. 

normalnie mowie wam bylam w szoku moje dziecko mnie bardzo pozytywnie zaskoczylo no i teraz juz prawie nie raczkuje tylko non stop na nogach fakt ze jeszcze nie chodzi az tak super bo pare klapnie na dupke ale odrazu sie podniesie i idzie dalej

, przynajmniej u nas i dlatego nie bardzo mam czas dla forum. Artur zasuwa jak mały samochodzik i wszędzie go pełno
. Na dworze jeszcze ma opory, ale coraz częściej spacerujemy pieszo. Mam nadzieję że jesienne spacerki będą już bez wózka bo wnoszenie na 3 piętro mnie dobija
... i wszystko byłoby ok gdyby nie wirus, którego mały złapał od moich rodziców. Zaczęło się wczoraj popołudniu... wymioty, marudzenie a rano doszła biegunka. Na szczęście Artur jest przez większość czasu spokojny. Lekarka przepisała jakieś leki i od razu widać poprawę
a teraz już sobie smacznie śpi. Ja też zmykam bo jeszcze trochę pracy mam
dobranoc wszystkim.
Alicja dostała się do żłobka od listopada, teraz szczepimy się na pneumokoki i ospę. właśnie dzisiaj pierwsza dawka pneumo za nami, na razie jest Ok zobaczymy co będzie wieczorem. Ala w żłobku już była i bardzo jej się spodobało. Jak zobaczyła dziewczynkę to zrobiła papa odwróciła się i poszła za nią
W ogóle bardzo jej siępodobało oby już tak zostało
..... heh... tak szczerze to raz ze nie mialam dostepu do neta a dwa brak czasu... przyzam sie od razu ze jeszcze was nie poczytalam... klade Maje spac i jak zasnie to zerkne na co nie co zeby miec male rozeznanie
.... w skrocie u nas: Maja to istny czort
.... nie slucha sie, pyskuje i rozrabia jak tylko moze... 11 miesiecy miala jak zaczela chodzic a teraz biega jak perszing... wystarczy ze spuszcze z niej oko i juz znika.... damskie wydanie Coperfielda
.... na roczek zeby bylo po rowno chwycila jednoczesnie 2 rzeczy ( zachlanna;-))... ksiazeczke do nabozenstwa i kase.... co to z tego wyjdzie nie mam pojecia
.... dobra narazie koncze. uspie czorta i poczytam co u was
. buziaki
- Mela za rączki mogłaby cały czas ale kiedy puszczam rączki- to pojawia się problem i najczęściej płacz- do tego raczkowanie na potęgę- wszędzieeeee... ale pewnie znacie to doskonale- Mela zajrzy w każdy kąt