• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Usg polowkowe to usg ktore wykonuje sie w polowie ciazy, czyli ok 20tyg. Warto sie zastanowic nad usg 3,4d bo na tych fajnie widac dzidzie, choc najdokladniejsze jest ponoc jednak 2d. Wtedy tez doskonale widac plec dziecka, ale najwazniejsze lekarz dokladnie moze zbadac dzidzie, jej serduszko, czy nie ma zajeczej wargi itp.

reklama
A ja sobie upatrzylam taki wozek nie jest morderczy dla kieszeni a jaki sliczny

KUNERT POLSKIE WÓZKI +FOTELIK+KOłA POMP.+GRATIS! (524211845) - Aukcje internetowe Allegro
Całkiem fajny ten wózek i z tego co widzę to nawet nie jakoś strasznie ciężki. trochę się po allegro porozglądałam i niektóre potrafią 20kg ważyć :szok:.

Do tej pory jakoś niespecjalnie potrzebowałam wózka, ale jak pojawi się maleństwo na świecie to mi się pewnie przyda :-). Mój Tomek to się nawet teraz w marketach zaczął za wózkami oglądać ;-) i wypatrzył coś takiego:
http://http//www.allegro.pl/item523038179_palex_gleboki_spacerowy_fotelik_3_kolowy.html#galleryhttp://www.allegro.pl/show_item.php?item=523038179
Cenę jak dla mnie ma zabójczą...:tak:, ale fajny jest.

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie mamusie, co prawda dopiero 7.30 i pewnie część z was jeszcze śpi:tak:, ja juz pół godziny pracuje i jak to w poniedziałek ciężko było ze wstaniem z łóżka. Poza tym już zaczynam się denerwować :-(bo w przyszły poniedziałek mam wizytę u mojego gin i to będzie koniec 12 tc, więc pewnie będzie badanie przezierności karkowej... Chyba niepotrzebnie o tym wczoraj tyle czytałam w necie, tylko sobie stracha napędziłam. Nic to musi być dobrze i tyle...:tak::tak:

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i udanego początku nowego tygodnia z naszymi dzidziami :-):-)

Ja tez juz dosc dawno nie spie, obudzilam sie przed siodma. Dziecko trzeba do szkoly odprawic, a tak bym jeszcze pospala:eek::baffled:
aga.p77 nie bierz tak wszystkiego do siebie bo zwariujesz z nerwow do konca ciazy. Bedzie dobrze, bo dlaczego mialoby byc zle? Przeciez nasze fasolki sa silne i zdrowe:tak::-D
Zoa probuje podejrzec to twoje cudo wozkowe ale wyswietla mi sie blad wczytywania, ale jesli taki drogi to pewnie fajny. Ja mieszkam na wsi takze nie musze miec jakiegos wspanialego, ten co znalazlam odpowiada mi finansowo i jest jak dla mnie przesliczny.
Pozdrawiam wszystkich i zycze milego dnia;-):-)

Kaskax ten wózek znajdziesz jak wpiszesz w wyszukiwarce allegro nazwę palex i od razu znajdziesz. Nie jest dużo droższy od Twojego, ale myślę że taki nie jest odpowiedni na wieś. To znaczy nie wiem jaka to wieś, ale jeżeli są polne drogi to chyba najlepiej mieć wózek na czterech dużych kołach, a ten jest na trzech niedużych. Takie jest moje zdanie.:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry