• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Spokojnie, kłuje Cię bo pewnie się zdenerwowalaś tym kolorem. Napisz sobie na kartce krok po kroku co jadłaś. Jak rzeczywiście nic nie barwi na zielono to idz do lekarza.

Myślę, że fotelik muszisz mieć nawet jeśli (czego nie wiem) nie masz samochodu. Obojętnie kto będzi wiózł w przyszlości Twoje maleństwo na szczepienia, na badania itp, toi tak będzie musiał użyć fotelika samochodowego.

Dzień dobry!

Mam do Was pytanko, bo coś mnie niepokoi... Od wczoraj wieczorem pobolewa mnie brzuch (wcześniej prawie nigdy nie poblał). Myslałam, że do następnego dnia przejdzie, ale dziś jest to samo. Nie jest to ból ciągły, tylko tak co minutkę-kilka minut zaboli (tak w sumie zakłuje) w brzuszku, bardziej po prawej stronie. Po chwili przechodzi, a potem znowu. Czy Wy też tak macie? Czy powinnam sie denerwować? Byłam w sobotę na usg i wszystko było ok. Aczkolwiek ból pojawił sie wczoraj. Dajcie znać, bo się trochę boję..... :baffled:

reklama
Leila83 znawcą nie jestem ale poszłabym z tym do lekarza. Jak mnie boli brzuch (w sensie macica sie rozciąga) to jest to ciągly bół podobny do tego przedmiesiączkowego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry