reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
zeberka8 dzieki wies malutka i ten co sobie upatrzylam to juz zdania raczej nie zmienie, na 3 kolkach nie wypali a nawet zbytnio mi sie nie podobaja wole tradycyjne.
Czesc Aga
Jak dzis wasze samopoczucie????????:-)

reklama
Ja dzisiaj od rana źle się poczułam. Do tej pory nie miałam mdłości i cieszylam się, że jestem w 20% szczęśliwych kobiet które to ominie. No ale dzisiaj rano jakoś mi tak niedobrze było. Ale już przeszło jak tylko zjadłam śniadanko. Jedzenie mi zawsze pomaga na wszystko:wink:

Poprawiłam link :-)
kaskax25 nie namawiam Cię do wózków trójkołowych, tak tylko chciałam pokazać jakie cudo podoba się mojemu m.. Widziałam ten wózek na żywo i wcale nie miał malutkich kółek, powiedziałabym, że były ogromne ;-) i bardzo fajnie się kołysał podczas jazdy. No i tak go nie kupię :-)

No ja tez zawsze rano kibelek niestety musze rano a potem sniadanko i troche lepiej. Jak dopilnuje zeby zjesc na czas to jakos funkcjonuje:baffled:Ale mysle ze niedlugo przejda nam te dolegliwosci drugi trymestr jest znacznie przyjemniejszy:-), trzeciego niecierpie:baffled:

Ja dzisiaj od rana źle się poczułam. Do tej pory nie miałam mdłości i cieszylam się, że jestem w 20% szczęśliwych kobiet które to ominie. No ale dzisiaj rano jakoś mi tak niedobrze było. Ale już przeszło jak tylko zjadłam śniadanko. Jedzenie mi zawsze pomaga na wszystko:wink:
W tamtej ciąży miałam to samo, musiałam rano zjeść cokolwiek mącznego typu bułka, biszkopt, bo jak nic nie zjadłam to od razu musiałam witać się z kibelkiem :-( żadne owoce, kaszki i podobne nie pomagały, tylko buła :-)

Hej!

Dziewczyny nie możemy się tak wszystkim przejmować - to nie sa rzeczy, na które mamy wpływ. Może to zabrzmi okrutnie ale równie dobrze może nam spaśc jutro cegła na głowę. Nie da rady wszystkiego przewidzieć - i nawet nie wiem czy niestety...

Co do wózka to my mamy jeszcze po Anielce - TEUTONIĘ Pixxar Baaardzo polecam, nie jest tani ale ma 3 lata gwarancji - i teraz na koszt Teutoni wyślemy wózek i nam go zserwisuja żeby Nowe Dziecię miało wózek jak nowy :happy: Jako pierwszy kupilismy ROANA Marita ale to był taki grzmot, ze jak tylko Aniela wyrosła z gondoli to go sprzedaliśmy - nie polecam.
Polecam wózki gdzie skrecają się kółka - ja tego roana nienawidziłam głównie za to, ze żeby skrecić to się musiałam naszarpać... a poza tym był ciężki...

Miłego dnia!

Ja chyba będę chciała wózek na czterech kołach. Boję się, że na trzech mógłby się przewrócić:sorry2:.
My z moim m. wczoraj mieliśmy wieczór planowania. Ponieważnasze mieszkanko nie jest za duze, mamy pokój z aneksem kuchennym oraz drugi mały pokój, to musimy mądrze to wszystko rozplanować. Maleństwo położymy w małym pokoju. Będzie trzeba latem zrobić remont i kupić nowe mebelki. Patrzyliśmy w necie na łóżeczka. Zdecydowaliśmy, że będzie to łóżeczko, które na dnie ma szufladę, by maksymalnie wykorzystać przestrzeń jakie i tak zajmie lóżeczko. Fajne jest takie przeglądanie rzeczy dla maleństwa. Ale na zakup to jeszcze zdecydowanie za szybko. Niektórzy wierzą w przesądy i robią wszystko na ostatnią chwilę. A jakie Wy macie do tego podejście:confused:

reklama
Zoa zerknelam na wozek nawet fajny ale czemu mowisz ze i tak nie kupisz, na miejskie drogi bardzo fajny a cena tez nie jest taka drastyczna.
Ja nie bede szalec z wozkiem bo jak urodzimy w sierpniu to moment nadejdzie zima i ja sie juz za duzo nim nigdzie nie rusze a moj mlodszy od 5msc i tak jezdzil w spacerowce, ktora mam, takze nie mam co wymyslac za duzo.
Watek z wynikami nie mam pojecia moze by sie i przydal za pare dni ide zrobic pierwsze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry