Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Edzia ja mialam usuwany zab niedawno nie bylo problemu ze znieczuleniem, a jak masz ubutek to lepiej go wylecz bo tylko klopotow mozesz sobie narodbic, w ciazy zeby psuja sie szybciej
Ja tez ide spac i tak dlugo dzis zabalowalam. Dobranoc
super te linki dziewczyny co podałyście - własnie ogladam :-)
Aga ja cie normalnie uwielbiam - zawsze w dobrym humorze, słoneczko stale u ciebie swieci i zawsze dostrzegasz pozytywy sytuacji. U ciebie szklanki są chyba do połowy pełne, co?
ja witam trzecia... dzis pogoda nie zaspecjalna... wczoraj u nas taka mgla ze nic przed soba sie nie widzialo... ale nastroj mam super wiec nie narzekam
dziwczyny pytanie nie potrafie wstawic buzki i zmienic posobu pisania.... co sie moglo stac?
WITAM SIE Z RANA PO SNIADANIU I UCIEKAM MIESZKANKO OGARNAC....DOSTAŁAM DZISIAJ WYNIKI Z WR JEST UJEMNY I 10 PKT (TO CHYBA DOBRZE) A Z TOXOPLAZMOZY IGG BĘDA JUTRO