reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam się z rana:-)
sny miałam dziś głupie, dobrze chociaż że nie koszmary ale w sumie pół snu szukałam kogoś kto mnie ginekologiczne zbada, prawie z gołym tyłkiem wiec może to i koszmar:baffled::-D
Oglądałam wczoraj film Kolekcjoner Kości na podstawie niedawno przeczytanej książki i jestem mocno zawiedziona:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
I ja się witam i od razu proszę o POMOC:sorry2:
Obudziłam się z opryszczką na ustach:wściekła/y: Przez to wczorajsze świętowanie padłam zmęczona i zapomniałam wziaść na noc Rutinoscorbinu:-( I budzę się z tym cholerstwem na ustach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Czym ja to mogę w ciąży smarować?

Dzien dobry :-)
Witam sie i szybciutko mykam nadrobic zaleglosci ;-)
wczoraj tylko przez chwilke na bb posiedzialam, wiec wypadlam z obiegu zdaje sie hihi :-D

acha, deli merci za zapr. :-);-):-)

Efe ja stosowałam plasterki na opryszczkę, nie pamiętam nazwy ale w aptece mają tylko jeden rodzaj. Dobrze się sprawdzają i naklejasz chyba co 7-8 godzin.

Witaj Aniu ja też pamiętam że któraś z dziewczyn miała ten sam problem, tylko nie pamiętam która? I jeszcze czytam w internecie:
Opryszczka jest czynnikiem teratogennym, co oznacza że może mieć wpływ na rozwój płodu, zwłaszcza w pierwszym trymestrze ciąży. (Boże dzięki że ja już II)
Czy masz skłonności do opryszczek czy jest to nietypowa sprawa w twojej sytuacji? Jeśli nie możesz spotkać się z ze swoim lekarzem, idź do lekarza pierwszego kontaktu, powinien wiedzieć co z tym zrobić i koniecznie powiedz o tej sprawie swojemu lekarzowi - ginekologowie.

Koszmar jakiś:wściekła/y:

Cześć Dziewczyny!!A ja się w końcu wyspałam:-D
Ale boli mnie głowa:baffled: a za oknem mam dziś piękną pogode!!!!Słonko świeci ptaszki śpiewają i nawet jakieś białe kwiatki widze na trawniku,poszła bym na spacer ale raczej będe odpoczywać.

reklama
witam i ja w deszczowy poranek
jeszcze raz dziekujewszystkim za życzenia
a co do opryszczki to napewno mozna plasterek do kupienia w aptece i podobno bezpieczny dla kobiet w ciąży
ja w nocy miałam też koszmar,bo nie czuję jeszcze ruchów i śniło mi sie ,ze moje dziecko nie ma rączek i nóżek,normalnie horror

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry