reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
pewnie Mika że poważnie mówię.
Masz mój nr tel więc wyślij eskę o której tak mniej wiecej możesz:-) i jak ja w tym czasie będę wolna to uraczymy się kawką i koktajlem truskawkowym:tak:

pewnie Mika że poważnie mówię.
Masz mój nr tel więc wyślij eskę o której tak mniej wiecej możesz:-) i jak ja w tym czasie będę wolna to uraczymy się kawką i koktajlem truskawkowym:tak:
oki dam Ci znać choć nie wiem czy dam rade bo dziś ide jeszcze na rozmowe do babki która nam przygotowuje jedzonko na komunie... ale napisze do Ciebie:-)

I ja się witam i od razu proszę o POMOC:sorry2:
Obudziłam się z opryszczką na ustach:wściekła/y: Przez to wczorajsze świętowanie padłam zmęczona i zapomniałam wziaść na noc Rutinoscorbinu:-( I budzę się z tym cholerstwem na ustach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Czym ja to mogę w ciąży smarować?

EFE ja miałam opryszczkę i na poczatku smarowałam ja Haviranem czy jakos tak - jak bya jeszcze swędząca - to nie zrobi krzywdy dziecku bo działa tylko miejscowo, potem kupiłam sobie plasterki CONPEED - i to Ci radze od razu - bo jest o wiele bezpieczniejsze - miejsce zmienione zapalnie masz zaklejone wiec nie ma szans, że przeniesiesz sobie na siuśke - bo to jest juz zagrożenie dla dziecka.
Spokojnie.

Witam się dziś i będę raczej tylko podczytywać.
Strasznie główka boli i jakaś słaba jestem :-( więc dziś będę tylko i wyłącznie leżeć :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry