reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
uuuff dibrnełma do końca!!hihih zaległóści nadrobione:)
a wiecie własnie podniosłam rolete o widze że dziś super dzionek się zapowiada:)
hmmm może skusze się na jakiś malutki spacerek:)-oczywiście jeśli mnie brzusio nie będzie bolał

reklama
Witajcie kobietki :-)
U mnie za oknem pogaoda sie poprawia rano padala deszcz a teraz jest ok
Malinka ja dupohaston biore do teraz i to od dnia kiedy na tescie zobaczylam dwie kreseczki. W 7 tygodniu malam male plamienie i wtwdy jadlam 2 razy po 2 tabletki a teraz dwie dziennie
Kasiu super ze bez antybiotyku sie obejdzie , moja corka jak poszla do przedszkola to tez wciaz byla chora i w przeciagu kilku miesiecy dostala 4 razy antybiotyk i mimo ze podawalkam jej oslonowe na zolodek to powiem ci ze pobolewal ja dlugo brzuch.Wiec ja nie cierpie antybiotykow:baffled:

juz po wizycie u lekarza.mocz czysty,dzieciatku serduszko bije (slyszalam)wedlug lekarza jest 18 t 5 d( wedlug mnie 17t 4d) ale moze to i sie zgadzac bo na istatnim usg powiedziala ze starsze niby jest....cisnienie prawidlowe nastepna wizyta w szpitalu za 3 tygodnie mam nadzieje ze zrobia mi usg...buziole

Witam wszystkie brzuchatki!

Aga to super wiadomości, dzidzia starsza nawet od mojej :tak: Może razem na porodówce wylądujemy :blink:

Dziewczyny u mnie dzisiaj piękna pogoda sloneczko świeci i ptaszki ćwierkają normalnie jakby wiosna miała już przyjść. Na pewno wybiorę się na spacerek, ale w domu jeszcze muszę ogarnąć troszkę :-(

no moze i racja aneczka ....lekarz powiedzial ze wielkosc macicy niby odpowiada na 19 tydzien.....smieszne takie jak cie lekarz rodzinny przyjmuje heheheh i zero badan ginekologicznych ....no chyba ze naprawde cos sie dzieje

ja tam na te liczenie tygodni to tak z przymruzeniem oka podchodze....jak ma sie urodzic to bedzie wiedzialo kiedy i juz.....termin to tylko taka orientacja:) ja zadnej mojej corki w terminie nie urodzilam zawsze kilka dni wczesniej

ja tez sie ciesze ze wszystko dobrze
aaa i zapytalam jak dlugo mam brac te zelazo i powiedzial ze raczej do konca ciazy :(:(:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry