reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzien dobry ciezarowki :-)
U nas za oknem niestety ponuro, jedyne pocieszenie takie ze deszczyk nie pada, choc i z tym nigdy nie wiadomo:wściekła/y:

tak na szybko
Malinka nie bede sie powtarzac o duphastonie-jest bezpieczny :-) takze spokojnie
Edzia znieczulenie w ciazy podczas wizyty u dentysty jest bezpieczne. Podobno lepiej wziac znieczulenie niz stresowac sie bolem. I ja z tego zalozenia wychodze, tym bardziej ze bez znieczulenia dotknac sie do zebow nie dam:baffled: Podaja znieczulenie bez adrenaliny, co jest ok. Idz wylecz zabka nie zwlekaj, ja zwlekalam i jak mnie lupnelo pewnego pieknego dnia to caly dzien i cala noc wylam z bolu, no a teraz juz tylko kanalowe leczenie mi pozostalo:wściekła/y::angry:
Piwonia zrobilam wczoraj kotleciki jajeczne-pyszotka :-)
a dzis skusze sie na zupke serowa :-)
Aga super ze z Malenstwem wszystko oki-tak trzymac ;-)
Ja oczywiscie w dalszym ciagu ruchow nie czuje:no: Jednak juz tak sie nie martwie, bo po pierwsze widzialam w sobote fikajaca dzidzie, a po drugie lekarz mowi ze mam jeszcze czas. Podobno lozysko w przewazajacej czesci znajduje sie mnie na przedniej scianie-(troche mnie to martwi, ale to inny temat), wiec moze w jakis sposob "zagluszac-amortyzowac ruchy Maluszka"...
smigam Dziewczynki, buziole

reklama
oj aneta co ty sie masz z tym brzusiem....moze za duzo siedzisz w zlej pozycji

andziaa ja zawsze w ciazach milam lozyska na scianie przedniej:):):)

ide wziac aspirynke i zelazo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no własnie nie wiem ,bo dużo leże tak jak mi G kazał i teraz chyba og godzinki wygodnie rozsiadłąm się w fotelu i już znów mnie boli.ja już nic nie wiem,bo mi G powiedział że mam zanisko kosmówke i to dlatego,ale jak jest to nie wiem:(chyba wybiore się wcześniej na wizyte!

reklama
enka ale to jest inny ból ,nie taki hmmm po bokach ale całe podbrzusze mnie boli i jak rozmawiałam z położna to też ja to zastanowiło i kazała leżeć

mam nadzieję ze wszystko z dzidzią jest ok i mykam się położć:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry