Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ale juz dzisiaj nic wiecej nie sprzątam,choc przed sobotą mam troszke jeszcze do zrobienia,a teraz bede do soboty akurat sama bo mąz wyjeżdżaOj Piwonia nie przemęczaj się![]()
Że Ty jeszcze masz siłe na sprzątanieale juz dzisiaj nic wiecej nie sprzątam,choc przed sobotą mam troszke jeszcze do zrobienia,a teraz bede do soboty akurat sama bo mąz wyjeżdża
.
zwariować można dobrze że Was mam
PAja też byłam napalona na ta maszynke i jak kupilismy to tylko raz zrobilismy chleb i stoi 2 lata na lodówce i się kurzyCZEŚĆ KOBIETKI!
Właśnie wszystko nadrobiłam.
Noszę sie z zamiarem kupienia maszynki do pieczenia chleba! I to już od jakiegoś czasu! I myślę, że pod koniec ciąży sobie fundnę. Narazie nie będę miała czasu na takie wypieki.
Piwonia skąd bierzesz przepisy na chlebki? I gdzie sie zaopatrujesz w mąki i ziarenka??

przepisy na chlebki są od razu w maszynce i nie tylko na chlebki,a mąki itp kupuje w sklepie ze zdrowa żywnościąCZEŚĆ KOBIETKI!
Właśnie wszystko nadrobiłam.
Noszę sie z zamiarem kupienia maszynki do pieczenia chleba! I to już od jakiegoś czasu! I myślę, że pod koniec ciąży sobie fundnę. Narazie nie będę miała czasu na takie wypieki.
Piwonia skąd bierzesz przepisy na chlebki? I gdzie sie zaopatrujesz w mąki i ziarenka??