Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale juz dzisiaj nic wiecej nie sprzątam,choc przed sobotą mam troszke jeszcze do zrobienia,a teraz bede do soboty akurat sama bo mąz wyjeżdżaOj Piwonia nie przemęczaj się![]()
Że Ty jeszcze masz siłe na sprzątanieale juz dzisiaj nic wiecej nie sprzątam,choc przed sobotą mam troszke jeszcze do zrobienia,a teraz bede do soboty akurat sama bo mąz wyjeżdża
.
zwariować można dobrze że Was mam
PAja też byłam napalona na ta maszynke i jak kupilismy to tylko raz zrobilismy chleb i stoi 2 lata na lodówce i się kurzyCZEŚĆ KOBIETKI!
Właśnie wszystko nadrobiłam.
Noszę sie z zamiarem kupienia maszynki do pieczenia chleba! I to już od jakiegoś czasu! I myślę, że pod koniec ciąży sobie fundnę. Narazie nie będę miała czasu na takie wypieki.
Piwonia skąd bierzesz przepisy na chlebki? I gdzie sie zaopatrujesz w mąki i ziarenka??

przepisy na chlebki są od razu w maszynce i nie tylko na chlebki,a mąki itp kupuje w sklepie ze zdrowa żywnościąCZEŚĆ KOBIETKI!
Właśnie wszystko nadrobiłam.
Noszę sie z zamiarem kupienia maszynki do pieczenia chleba! I to już od jakiegoś czasu! I myślę, że pod koniec ciąży sobie fundnę. Narazie nie będę miała czasu na takie wypieki.
Piwonia skąd bierzesz przepisy na chlebki? I gdzie sie zaopatrujesz w mąki i ziarenka??