kaskax25
mama wspaniałej trójki
No Agusia, jak wesele to wesele w koncu przewaznieTo ładnie balowałaś!!!!!:-)
raz w zyciu tylko jest;-):-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No Agusia, jak wesele to wesele w koncu przewaznieTo ładnie balowałaś!!!!!:-)
raz w zyciu tylko jest;-):-)hihihi, a ja nocy poslubnej nie mialam, bo zagrozenie ciazy bylo i mialam zakaz.Oj nie nie, u mnie będzie grzecznie to ślub cywilny, szaleństw nie będzie raczej :-) potem obiad w restauracji a potem u nas "domówkowo" trochę
ja tam bardziej na noc poślubną czekam, wtedy poszaleję ;-) hehe![]()
![]()

hihihi, a ja nocy poslubnej nie mialam, bo zagrozenie ciazy bylo i mialam zakaz.
Domyslam sie ze cywilny bo w srode ale zabawa musi byc, chocby w lozku;-);-)![]()
) a w piątek szykuję sobie "panieński" szkoda że tak daleko wszystkie mieszkacie bo taki panieński z sierpniówkami z forum to by dopiero było coś 
Sama z checia bym na takie panienskie sie wybrala, ach szkoda. Ale myslami bedziemy z toba:-):-)A troszkę pobawimy, ślub raz w życiu (oby, oby) a w piątek szykuję sobie "panieński" szkoda że tak daleko wszystkie mieszkacie bo taki panieński z sierpniówkami z forum to by dopiero było coś
![]()
Moze takie zyczenia wspolne od wszystkich sierpniowek z jakims slicznym obrazkiem:-)