reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ale mi się ciśnienie podniosło. Moja siostra poszła dzisiaj do fryzjera by pozbyć się pasemek. I wyobraźcie sobie, że zamiast blondu ma brąz. Jest załamana.
Oczywiście, że to miła i bardzo grzeczna dziewczyna zapłaciła i wyszła od fryzjera. Nie wiem dlaczego nie pojechałam z nią do fryzjera :wściekła/y::angry::no: ja już bym im zapłaciła za spartoloną robotę.
No, ale ja tak łatwo nie daje za wygraną. Dzwoniłam już do szefowej stamtąd i się umówiłam na złożenie reklamacji. Jak dorwę tą fryzjerkę w poniedziałek to nie wiem co jej zrobię. Jak można spartolić farbowanie z pasemek blond miał być sam blond, a ona zrobiła brąz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Tak mi szkoda siostry.

reklama
Anet dziekuje bardzo;-):-D
Deli no to faktycznie walczcie o swoje bo to nie byl tani napewno zabieg, ja na szczescie mam bardzo fajna i tania fryzjerke za pasemka razem z modelowaniem bierze 40zl

witam kochane!!!dziś dopiero teraz bo troche brak mi czasu:)

Agusia-dobrze że nic poważnego Ci sie nie stało po upadku w wannie.
Deli przykro mi że Cie boli :( masakra!!!
Mam nadzieje że u AgiP już lepiej!!!ZDRÓWKA ŻYCZE!!!![/QUOTE]

OJOJOJ i co ja tu widze,dziś mnie nie było a tu takie rzeczy:no:

kasia głos oddany:-)

kasiu suuuuuuuper to życzenie w serduszkach!!!
trzymam kciuki aby się spełniło:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Deli no to faktycznie walczcie o swoje bo to nie byl tani napewno zabieg, ja na szczescie mam bardzo fajna i tania fryzjerke za pasemka razem z modelowaniem bierze 40zl
No płaciła 95,00 ja tego na pewno nie popuszczę, a mój powtarza tylko, że mam się nie denerwować, bo nie powinnam. Trudno mu zrozumieć, że moja siostrzyczka to przeciwieństwo moje i nie kłóci się z nikim.
A po to są starsze siostry by zrobic co trzeba.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry