• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześc dziewczyny!
Ja trochę nie jestesm w temacie bo mam duzo do nadrobienia :-( U mnie szaro, buro i pada deszcz, ale mi to nie przeszkadza bo na 10.30 idę na wizytę do gina. :-)
Dzisiaj jest ważny dzień bo czekamy z M na okreslenie płci maluszka. Siedzę jak na szpilkach już.
Po wizycię opisze co i jak.

reklama
Matko mój tak przez sen robi. Ja się śmieję, że on od maleńkości sobie je piłuje. Jak wstanę w nocy na siku to słyszę te chrupanie brrrrrr......:wściekła/y: I nic dziwnego że potem zasnąć niemogę:-(

Joan,ale ci fajnie ze zobaczysz maluszka,ja ide w czwartek,ale pewnie USG mi nie zrobi,bo mialam ostatnio,a tez bym chciala podpatrzec czy juz widac plec...
Daj znac po wizycie co i jak,czekamy z niecierpliwoscia...

witam w nowym tygodniu,jakaś niewyspana wstałam,albo to ta pogoda
jak na razie buro choc widać,że słonko chce wyjść
młodsza juz w przedszkolu,zaraz starszą odstawie i bede miała luzik
Agnieszka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry