• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No Kasiu, bo my na zadupiach mieszkamy i taki nasz los. Ja już swojemu marudzę, żebym się gdzieś "do miasta" wyprowadziła. Ale on woli na wsi domek niż mieszkanie w bloku. I tu go popieram. :-( Tyle tylko, że miasta mi brakuje:-(:-(:-(:-(

reklama
Kasia,ale fajnie ze wiosne macie,JA TEZ CHCE!!!
U nas nawalilo sniegu i to tak porzadnie,i znow chlapy narobi jak to wszystko sie rozpusci...ble...

Witaj Malinka.....:-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anet tez chlapy nie lubie bo wozka nie moge przepchnac z synkiem a do sklepu brak isc:wściekła/y:
Witaj Malinka
Efe tez do miasta bym chciala ale tu mamy swoj dom, za nic nie placimy i to bardzo duzo

Efe,dzieki,ale co zrobic,mozne pojsc i balwana najwyzej ulepic...hi,hi...

Tez mieszkam na wsi,sa zalety i wady,ale juz sie przyzwyczailam....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No właśnie Kasiu i to jest ten sam argument, który nas tutaj trzyma. No i żadnego kredytu nie mamy. A za wynajem na mieszkania grosze płacę, więc nie jest tak źle....ale cywilizacji mi brakuje:(

Moj Boze maly wlasnie szczeka zebami, az ctarki przechodza:wściekła/y::wściekła/y:Tymi 4 swoimi:-)
Efe wies dla dzieci zdrowsza, zawsze do lasku mozna isc dotlenic dzieciaki, a w miescie spaliny, halas. Kazdy kij ma dwa konce:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry