• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej dziewczyny,
widzialam ze rozmawialysmy o ilosci usg...
u nas w NL jest tak jak w Anglii czy Irlandii 3 razy w ciagu 9 miesiecy, no chyba ze sa powody robic czesciej, no a ciaze prowadzi polozna a nie ginekolog, jesli wszystko przebiega dobrze to ginekologa sie nawet nigdy nie widzi :rofl2:
Ja piewszy raz bylam u poloznej w 8tyg, potem pierwsze usg w 12tyg - gdzie dowiedzielismy sie ze to blizniaki :-D no i ze wzgledu na to ze to dwojka jestem juz pod opieka ginekologa w szpitalu i tak juz do konca, kolejna wizyte mialam w 13tyg no a teraz w srode 3 (16tydz). Jak narazie jestem bardzo zadowolona z opieki i mimo wszystko nigdy nie chcialabym zamienic jej na polska

Tu mozecie zobaczyc zdjecia z usg (jak chcecie oczywiscie :rofl2:)
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-z-holandii-f143/holandia-223/index680.html#post3195194

Dzien dobry sierpnioweczki,
ja ostatnia i pierwsza :-D
jak sie dzisiaj czujecie? jaka pogoda w PL? bo u nas jakies +6 i wyglada ze bedzie sloneczko :rofl2:, ja wlasnie wcinam sniadanko i uciekam do pracy
Kasiu, glos oddany ;-)
Milego dzionka zycze!!

Ja tez sie witam rankiem. U nas tak buro, ponuro, ale cieplo, mam nadzieje ze nie bedzie padac.
Ann dziekuje:-)
Co do usg to wiadomo ze kazda z nas by chciala jak najczesciej ale jak wszystko w porzadku to lekarze uznaja ze nie brak. Jak ostatniej ciazy chodzilam prywatnie to za kazdym razem mialam usg okolo 11 razy w czasie ciazy, teraz chodze so przychodni to sa oszczedniejsi narazie mialam 2 razy ze wzgledu na ryzyko poronienia, teraz juz slychac serduszko przez detektor to nie robi usg za kazdym razem.

Witam się z samego rańca:)
U mnie też buro i ulice mokre, więc raczej sobie nigdzie nie pochodzę.
Cały weekend miałam gości popołudniami. Ale nie narzekam. Tylko nie miałam czasu z wami posiedzieć, jedynie zglądałam w wolnej chwili i czytałam, żeby dziś nie mieć zbyt wielu zaległości i żeby sprawdzić czy z wszystkimi ok.

Aga_Irlandia
Agnieszka
najlepsze zyczenia urodzinowe
sto latek na te twoje 18-te urodzinki
:-):-):-)

Efe a jak zakupy udaly sie???????;-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sie i ja porannie,widze ze co niektore maja dzis urodzinki,wieci ja skladam serdeczne zyczania solenizantom!!!
jak dzis samopoczucie? Bo u mnie narazie ok...

reklama
Kasiu nawet mnie nie denerwuj:wściekła/y: Nie chciało się mojemu jechać tak daleko. Najpierw marudził, potem stwierdził że za późno wstaliśmy więc już nie zdążymy na obiad do moich rodziców. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Także dzień kobiet miałam marniutki:no:

A u ciebie Kasiu jak? Bo ja jeszcze czytam wczorajszy dzień:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry