• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ania masz sliczny duzy brzuszek, duza baba ci tam rosnie:wściekła/y::wściekła/y:
Z ciekawosci tez sobie zrobilam zdjecie i nie mam takiego ale ty jestes trzy tyg do przodu prawie, takze wszystko przede mna.

reklama
hej :-). Nie bylo mnie przez weekend: sobota zakupy, bezowocne jednak - nie wiem czemu producenci ciazowych ciuchow mysla ze babki w ciazy sa ogromne!! Brzuchy owszem rosna bardzo ale reszta ciala zwlaszcza w pierwszej polowie pozostaje (przynajmniej u mnie i moich kolezanek ciezarowek) bez zmian. Zadnych spodni sobie nie dopasowalam :crazy: ale bylam tylko w kilku sklepach wiec za tydzien ciag dalszy poszukiwan
wczoraj zas byla u nas nieciekawa pogoda i zamiast spacerku stalam przy desce do prasowania a potem w kuchni przy domowej pizzy i salatce. Wieczorem zostalo mi tylko lezenie bo po tylu godzinach na stojaco moglam jedynie udac sie na kanape i odpoczac.

serdeczne zyczenia dla dzisiejszych solenizantek!!

kasiu ale jak patrzyłam na ciebie w ubraniu to spory się wydawał u mnie w ubraniu jakoś mały a tu niespodzianka, może inny kształt bo dziewuszka:confused:
idę wyprowadzę brzuch na spacer ochłonąć po wrażeniach muszę T mi nic nie powiedział ze taki duży:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Aniu brzuszek masz naprawde spory, wiekszy od mojego :-)

Kasiu glosowalam na was w sobote i dzis. Wyslalam tez linki znajomym zeby podniesli frekfencje

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie now my w ogole musimy juz spore brzuszki miec w koncu jestesmy prawie na polmetku.
Ania w ubraniu duzy bez nie az taki. Wyprowadz tego brzucholka na spacer.
Witaj wampirka, jak sie czujesz??
Jagna tez masz juz spory brzuszek

reklama
megaczkakobitko ty przeciez UK mieszkasz a tam te babki to sobie wyglądają,a więc i wielkie ubrania dla nich mają:)ale napewno coś znajdziesz a w next cie byłaś???z tego co pamietamto oni nieli dość duży wybor dla maternity:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry