MALINKA2109
Fanka BB :)
Nie mi tylko się na dekoldzie robią...a ja mam pytanko czy wam tez na brzuchu robią sie chrostki??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie mi tylko się na dekoldzie robią...a ja mam pytanko czy wam tez na brzuchu robią sie chrostki??

Nie musisz namawiać. Jak będzie dziewczynka to będzie Oliwia Julia tak jak na neonkudeli jak sie okaze ze to dziewczynka namawiam do imienia Oliwia.
Ja tak mam na imie i jak sie przedstawiam slysze prawie zawsze ze mam piekne imiejestem za to wdzieczna mojej mamie
co prawda w moich rocznikach to imie jest niespotykane a teraz jest duzo malych Oliwek ale i tak serdecznie namawiam
![]()
Aniu śliczny brzuszeka ja w szoku jestem przed chwila sobie telefonem zdjęcia brzucha robiłam najpierw z bluzka i spoko ale jak podniosłam bluzkę to brzuch gigant![]()