• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Chyba chodzi o kroski,tak?

Oj mi sie robią, na dekoldzie, na buzi, choc nad tymi już zaczynam panwać - wysuszam je taką mascia.. Nigdy nie miałam problemów z cera, buźke miałąm jak pupka niemowlaczka, a gdzie indziej też mi sie nie robiły..a teraz???? Koszmar jakiś!

O a może macie jakieś sposoby na te ochydne krosty? Masci,kremy???hmmmmm???

oj tak chodzi o krostki-jak kto woli.
Ja nie wiem czym to zlikwidować zawsze miałam problemy z cerą a teraz to jest jeszcze gorzej bo żadnej bluzki z dekoltem nie moge ubrać......:baffled:

deli jak sie okaze ze to dziewczynka namawiam do imienia Oliwia.
Ja tak mam na imie i jak sie przedstawiam slysze prawie zawsze ze mam piekne imie:) jestem za to wdzieczna mojej mamie:) co prawda w moich rocznikach to imie jest niespotykane a teraz jest duzo malych Oliwek ale i tak serdecznie namawiam:)
Nie musisz namawiać. Jak będzie dziewczynka to będzie Oliwia Julia tak jak na neonku :)

a ja w szoku jestem przed chwila sobie telefonem zdjęcia brzucha robiłam najpierw z bluzka i spoko ale jak podniosłam bluzkę to brzuch gigant:szok::szok::szok:
Aniu śliczny brzuszek :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wielki nic dziwnego że już 5 tygodni ruchy czuję wg usg to już 20 tyg:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja uciekam na godzinkę wielki brzuch wyprowadzę na spacer i pieska muszę po młodego do przedszkola pójść i parę zakupów zrobić bo mi się magnez skończył a mam brać 3 dziennie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry