• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
eee... Deli, jaki tam strasznie duzy?! :-D
na tej fotce z naszej galerii to taki fajny zgrabniutki, w sam raz bym powiedziala :) A w to, ze bedzie coraZ wiekszy. to nie watpie hi hi :-D

reklama
nigdy nie należałam do szczupłych osób, jak oglądałam wasze zdjęcia to macie takie ładne typowe ciążowe brzuszki, a ja? jakbym nic nie robiła tylko się obżerała:-(

eee... Deli, jaki tam strasznie duzy?! :-D
na tej fotce z naszej galerii to taki fajny zgrabniutki, w sam raz bym powiedziala :) A w to, ze bedzie coraZ wiekszy. to nie watpie hi hi :-D
Zdjęcie nie oddaje wszystkiego.
Jak ubiorę obcisłe bluzeczki to jest taka fajna piłeczka.
Wczoraj jak się tak ubrałam to mój powiedział, że tak ślicznie wyglądam z brzusiem, że się na nowo zakochał. Czyż on nie jest kochany?!

Cześc dziewczyny! Nareszcie mnie wypuścili i mam zwolnienie aż do 23.03, szczerze mówiąc nie wiem co będę robiła, ze mnie to taka trochę pracocholiczka :-D Joan gratuluję córeczki mam nadzieję,że ja też niedługo będę się cieszyła z mojej upragnionej córci....

:-)Na razie uciekam muszę trochę ogarnąc mieszkanko, do zobaczenia później

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry