• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
jestem ciekawa deli kiedy ty urodzisz:confused::-D
a może w terminie z @ ale dużą dzidzię po tatusiu:confused:
ja chyba na to bym stawiała:-D:-D
No właśnie nie wiem, ale ja miałam nieregularny @ więc bardziej stawiam na USG, ale zobaczymy kiedy wyjdzie. W sumie to bardziej od Maleństwa zależy niż od ustalonych dat przez lekarzy. Ważne by było zdrowe.

czesc!

chwile to trwalo, ale nadrobilam ;-)

AGNIESZKA - Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.

zazdroszcze Wam wszystkim, ktore czuja ruchy dzieciaczkow. Ja w dalszym ciagu nic!!!! a tak juz bym chciala...

no, ale za to dzisiaj snilo mi sie, ze urodzilam i ze to byl chlopiec. I nawet snilo mi sie, jak go karmilam, przewijalam.... jeden problem tylko mialam, bo przy zadnym przewijaniu nie posypalam talkiem, ani nie posmarowalam zadnym kremem etc... i mialam straszne wyrzuty sumienia, ze taka marna matka jestem hi hi hi hi....

Joan gratulacje dziewczynka, ja tez chce. Moja niunia tez wyjatkowo spokojna jest wiec moze cos w tym jest:-);-)
Efe nie martw sie tym zgrzytaniem, moj Kuba tez przez sen zgrzyta i lekarz powiedzial ze w ten sposob dziecko odreagowuje sters w ciagu dnia, badania mial nic nie wyszlo.
Anet czemu nieukochana mama, pozniej napisze na tajnym:tak:
Kasiu! No to by mi bardziej pasowało do niego. Bo ma bardzo stresującą pracę, choć po nim nie widać, żeby się przejmował ani nie przyzna się do tego to może organizm sam wie jak dać ujście emocjom?
Joan gratuluje dziewczynki!

witam się po kilkudniowej nieobecności
niestety mam kiepski humor przez wczorajszy dzień, a jaki poniedziałek taki cały tydzień:baffled:
conieco nadrobiłam zaległości ale nie do końca jestem w tematach, w razie moich głupich pytań, z góry za nie przepraszam
agnieszka wszystkiego naj!!!
zapomniałam której dziewczynie zmarł teść:-( w każdym bądź razie chyba dziś pogrzeb, moje szczere kondolencje:-(
co do imion mam kilka upatrzonych ale to się pewno jeszcze zmieni:tak: ruchów też jeszcze nie czuje ale przez te moje terminy to na razie sobie nie biore tego za powód do nerwów no a jutro wizyta u gin. zobacze jak tam moje wyniki:dry:

dzien dobry wszystkim;)
wlasnie nadrabiam zaleglosci z weekendu ;)
i ide sobie jakis kawulec zalac, bo biometr dzis nie za ciekawy heh... :dry:
na szczescie z obowiazku obiadu jestem dzis zwolniona, bo do tesciow mykamy :)

joan, gratuluje coreczki :)

no i gapa ze mnie oczywiście, Joan gratuluje córci i nie powinnam tak pisać ale ZAZDROSZCZE i mam nadzieję że u mnie będzie to samo:tak:
a co do dodatkowych kilogramów, o których pisałyście wcześniej to ja niestety mam już ponad 10 na plusie i wyglądam okropnie:szok: chociaż wszyscy mnie pocieszają że tego nie widać:dry:

reklama
Spokojnie będziemy potem razem zrzucać te kilogramki, a teraz się nie przejmuj.
Mi siostra cały czas powtarza, że mam strasznie duży brzuszek, a mama na to, że będzie jeszcze większy. I tak w kółko jak je widzę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry