aneczka2425
Fanka BB :)
jestem ciekawa deli kiedy ty urodzisz

a może w terminie z @ ale dużą dzidzię po tatusiu
ja chyba na to bym stawiała

ja chyba na to bym stawiała

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No właśnie nie wiem, ale ja miałam nieregularny @ więc bardziej stawiam na USG, ale zobaczymy kiedy wyjdzie. W sumie to bardziej od Maleństwa zależy niż od ustalonych dat przez lekarzy. Ważne by było zdrowe.jestem ciekawa deli kiedy ty urodzisz
ja chyba na to bym stawiała![]()
Kasiu! No to by mi bardziej pasowało do niego. Bo ma bardzo stresującą pracę, choć po nim nie widać, żeby się przejmował ani nie przyzna się do tego to może organizm sam wie jak dać ujście emocjom?Joan gratulacje dziewczynka, ja tez chce. Moja niunia tez wyjatkowo spokojna jest wiec moze cos w tym jest:-);-)
Efe nie martw sie tym zgrzytaniem, moj Kuba tez przez sen zgrzyta i lekarz powiedzial ze w ten sposob dziecko odreagowuje sters w ciagu dnia, badania mial nic nie wyszlo.
Anet czemu nieukochana mama, pozniej napisze na tajnym

ruchów też jeszcze nie czuje ale przez te moje terminy to na razie sobie nie biore tego za powód do nerwów no a jutro wizyta u gin. zobacze jak tam moje wyniki

chociaż wszyscy mnie pocieszają że tego nie widać