• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Anet to nie dziwie się, że mała chorowita. Współczuję.
A ja muszę kompa zresetować bo mi coś myszka się zacina, to w między czasie już pozmywam, choć niecierpie:wściekła/y:

reklama
aneczka, pewnie kupię właśnie jakieś gryzaki, grzechotki,, dzięki

mam pytanko do dziewczyn które już mają dzieci, czy to możliwe żeby dziecko ruszało się i kopało niemal cały dzień?
nie wiem czy to normalne

drugie maleństwo daje o sobie znać 3- 4 razy dziennie, trochę się powyciąga, troszkę puknie i tyle, a to się wierci non stop, może coś jest nie tak?

Po za tym myślę, że jak będzie widział i słyszał, że na tatusia mówią Donald to nie będzie się przejmować. Zresztą dzieciaki zawsze wymyślają przezwiska więc damy rade.

no to coś czuję że to chłopak
Twoj Arek tak fikał, Kasi Mateusz też
no nic, pozostaje wierzyć że drugie dziecię to dziewczynka
w poniedziałek mam nadzieję, będę już wiedzieć

reklama
Ale jaja mi z głowy wyleciało że ja dziś musze do gin. jechać ale nie na wizyte tylko po zwolnienie bo już mi się skończyło-dobrze że mi mąż przypomniał!!!Ale mam skleroze:baffled:
No widze że już imiona wybrane:-)podobają mi się
Aneczka fajna fotka:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry