• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Aga super że już w domku jesteś odpoczywaj:-):-):-)
a ja wizytę u gina mam 16 a na 18.03 właśnie zarejestrowałam się na usg:-):-):-)
Ja mam gina na 19.03, bo L4 się kończy i próbuje się umówić na badania Maluszka na 20.03, ale nikt nie odbiera. Jeszcze chce zbadać ECHO serduszka.

Idę poprasować :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witajcie:)
Dlugo sie nie odzywalam (z braku czasu) i niestety nie jestem w stanie nadrobic zaleglosci:) po moich ostatnich bolach nie ma sladu. Bralam tydzien luteine pod jezyk i no-spe. Zaczynam czuc pierwsze ruchy coreczki, sa bardzo delikatne i ledwo wyczuwalne. Za kazdym razem zastanawiam sie czy to bylo to czy nie to:)

deli jak sie okaze ze to dziewczynka namawiam do imienia Oliwia.
Ja tak mam na imie i jak sie przedstawiam slysze prawie zawsze ze mam piekne imie:) jestem za to wdzieczna mojej mamie:) co prawda w moich rocznikach to imie jest niespotykane a teraz jest duzo malych Oliwek ale i tak serdecznie namawiam:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pisałam posta i mi sie komp wyłączył-dziad jeden!wrrrr.

Efe wiesz ja też miałam problem ze zgrzytaniem. Powiedziała mi siostra,z którą wówczas dzieliłam pokój. Nie zdarzało się to co noc,ale często...jak rano wstawałam to czułąm taką spietą szczeke,a czasem nawet odczuwałąm ból. Któregos razu poszłam na przeglad do dentystki, no i sie zaczeło. Okazało sie ,że to zgrzytanie to baaardzo poważny problem. Wytarłam sobie od tego zęby trzonowe, musiała mi odbudować korony zebów 6 i 7 po obu stronach bo kompletnie zdarłam tam szkliwo. podobno to sie dzieje baardz szybko. Siła takiego nacisku na zeby gdy sie zgrzyta to nawet klika ton, wiec sobie wyobraź...Mi dentyska zrobiła wyciski zębów dolnej szczęki i zrobiła taką specjalną szyne, którą sie zakłada na zeby na noc( wygłada troch jak ochraniacz dla bokseró;-) ). Powiem ci ,że od momentu gdy ja mam to jakośc snu jest nieporównywalna, a poza tym oszczedzam zeby...

Podsumowując. Wyślij swojego pana do dentysty bo inaczej bedą kłopoty i mega wydatki poźniej...

Aneczko, ale ty jestes w 19 tygodniu, to brzuszek musiał urosnąc. A ponoc u dziewczyn,któe już były w ciązy to brzuszek szybciej sie pojawia..

Ja niestety jeszcze mam malutki...A nawet wydaje mi sie ,że zmalał...może to od tego mojego sportu...

Ale jeszcze bardziej od brzuszka to zazdroszcze ci ruchów twojej córeczki:) Juleczki:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry