Emy
Fanka BB :)
hej dziewczyny
dobranoc i dobry wieczór
ja jakoś nie mogę spać
nie wiem dlaczego
objadłam się dzisiaj jak dziki osioł aż mi brzuszysko wywaliło
dzisiaj zauważyłam, że mój pępek jakoś inaczej wygląda, już nie jest taki niewidoczny i schowany, boję się że jak tak dalej pójdzie to za kilka miesięcy wylezie całkiem
cieszę się tylko, że mimo mdłości nie wymiotuję, tylko, że ja właściwie w życiu wymiotowałam 2 razy, to może mój żołądek działa inaczej
ale czasem jak tak mdli to wydaje mi się, że po dobrym pawiku byłoby mi lżej
pozdrawiam
dobranoc i dobry wieczór
ja jakoś nie mogę spać
nie wiem dlaczego
objadłam się dzisiaj jak dziki osioł aż mi brzuszysko wywaliło
dzisiaj zauważyłam, że mój pępek jakoś inaczej wygląda, już nie jest taki niewidoczny i schowany, boję się że jak tak dalej pójdzie to za kilka miesięcy wylezie całkiem
cieszę się tylko, że mimo mdłości nie wymiotuję, tylko, że ja właściwie w życiu wymiotowałam 2 razy, to może mój żołądek działa inaczej
ale czasem jak tak mdli to wydaje mi się, że po dobrym pawiku byłoby mi lżej
pozdrawiam

, ale i na to pewnie jeszcze przyjdzie czas ;-). Jutro znów mam wyjazd "na miasto" ;-), znaczy się Remek ma jutro szczepienie i znowu czeka mnie podróż autobusami (dobrze, że mały pasażer to lubi), przeraża mnie tylko fakt, że powinnam z wózkiem jeździć... a przyznam się,że do tej pory tylko raz jechałam wózkiem w autobusie... i średnio mi się to podobało, bo autobusy zwykle tu są tak zatłoczone, że ciężko nawet samemu wsiąść...