reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej dziewczyny
dobranoc i dobry wieczór
ja jakoś nie mogę spać
nie wiem dlaczego
objadłam się dzisiaj jak dziki osioł aż mi brzuszysko wywaliło

dzisiaj zauważyłam, że mój pępek jakoś inaczej wygląda, już nie jest taki niewidoczny i schowany, boję się że jak tak dalej pójdzie to za kilka miesięcy wylezie całkiem

cieszę się tylko, że mimo mdłości nie wymiotuję, tylko, że ja właściwie w życiu wymiotowałam 2 razy, to może mój żołądek działa inaczej
ale czasem jak tak mdli to wydaje mi się, że po dobrym pawiku byłoby mi lżej

pozdrawiam

reklama
Ach dziewczyny jak Wy tak piszecie, że jak są mdlości to dobrze bo to znak że dzidzia żyje, to mnie dreszcze przechodzą. Ja w ogóle dzisiaj nie czuje, że jestem w ciąży:no2:

nie martw się zeberka, przyjdzie dzień i poczujesz
a wtedy zatęsknisz za brakiem mdłości
i wcale nie jest tak, że jak ich nie ma to jest źle
NIEKTÓRE organizmy reagują mdłościami na wysoki poziom progesteronu,

jeszcze Cię moźe dopaść pan kibelek, wszystko zmienia się tak szybko, dzień po dniu

Cześć dziewczyny :-)
Też mnie czasem niepokoi fakt, że specjalnie mdłości nie mam... mdli mnie tylko jak na maksa głodna jestem... żyje myślą, że za tydzień zobaczę co u Maleństwa słychać.
Dziś byłam u ginekologa i odebrałam wyniki badań, niby wszystko oki, ale i tak się martwię (chyba taka nasza natura;-)), o dziwo teraz anemii nie mam :szok:, ale i na to pewnie jeszcze przyjdzie czas ;-). Jutro znów mam wyjazd "na miasto" ;-), znaczy się Remek ma jutro szczepienie i znowu czeka mnie podróż autobusami (dobrze, że mały pasażer to lubi), przeraża mnie tylko fakt, że powinnam z wózkiem jeździć... a przyznam się,że do tej pory tylko raz jechałam wózkiem w autobusie... i średnio mi się to podobało, bo autobusy zwykle tu są tak zatłoczone, że ciężko nawet samemu wsiąść...
a wieczorem mam egzamin na prawko jazdy... teoretyczny, bo stary mi się przeterminował :-(...

Dziendobry

napisałam wczoraj, że jakos mdlosci miprzechodzą a dzis rano co.... pawik :szok:
i tak juz caly czas mi nie dobrze
siedze w pracy ale jestem tak nieprzytomna ze mam wrazenie ze jeszcze jestem we wlasnym lozku.

Milego dnia dziewczynki
Monika

witam,
mnie mdli już coraz mniej. Wróciłam własnie z labolatorium zrobiłam mocz morfologie cukier VDRL i toksoplazmoze. Chodzę prywatnie do lekarza więc i za badania płacę ale trudno.

A Wy jak do rejonu czy prywatnie chodzicie do gina?

reklama
Hej Dziewczynki:-)

Jeśli chodzi o mdłości to ja miałam je mniej więcej w 7 tygodniu ciązy przez jakieś półtora tygodnia i na tym koniec :tak: Kilka dni później byłam na wizycie u gina i wszytko grało, serduszko biło jak dzwon i wszytko było w normie. Od tamtego czasu nie mam mdłości , z czego bardzo się ciesze. Przez te półtora tygodnia mdłości były tak intensywne, że myślałam, że się wykończe...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry