reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Jak czytam wszystko zależy od regionu. Ja mam znajomego, który prowadzi punkt badań krwi to po dzisiejszej wizycie zadzwonie i się dopytam. Nawet jak będę musiała zapłacić 200zł to i ta uważam, że warto za ten spokój tyle dać.
Ja z racji dotychczas wykonywanego zawodu (pracownik socjalny) narażona byłam na różne zarazki, więc wolę mieć pewność;-)

Oki laseczki cichutko się tu zrobiło (chyba wszystkie pałaszują śniadanko) idę więc ogarnąć trochę mieszkanie i też coś zjeść. Miłego dnia Wam życzę;-)
Trzymajcie kciuki za moją dzisiejszą wizytę! Bo aż mnie ciarki przechodzą na samą myśl.:confused:
Buziole
Ewka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry :-)
Nie mam dzis zajec i spalam do 9:30 :szok:
masakra.
Jak widze ile placicie za te badania to szok :szok:

Ide dopiero jesc sniadanko, taki mam dzis rzwalony dzien przez to spanie ;-)

Hej Babeczki :-)
Oj dlugo mnie nie bylo:zawstydzona/y: podczytywalam Was na biezaco, tylko jakos weny do pisania mi zabraklo:no: niedobra ja...
co do objawow- u mnie nadal brak, totalne zero-chyba jestem ta szczesciara, ktora ciaze przechodzi kompletnie bezobjawowo, bo w I ciazy bylo dokladnie to samo...
Najwazniejsze ze dzidzia rosnie zdrowo, o czym przekonalam sie w sobote-tak wiec Dziewczynki, trzeba sie cieszyc tak dobrym samopoczuciem:-D
Kurde wiecie co tylek mi rosnie na potege-takie mam wrazenie :sorry: juz 2-3 cm w obwodzie bioder wiecej:szok: czy u Was tez tak jest ? Szkoda tylko ze te moje cycki nie chca tak przybierac-bo mialam A, wiec przydaloby sie co nieco, a nie rosnie tam gdzie nie trzeba:-p

Trzymam kciuki za wszelkie wizyty, i wyniki badan.
Buziole

hej andziaa...
ja raczej zgubilam z kilo moze dwa....tak mi sie wydaje....we wszystkie ubrania wchodze bez problemu a nawet i sa za luzne:)
co do biustu...hmmm...ja mam miseczke E lub F zalezy od kroju....i zawsze mi sie cycki powiekszaja niestety..a jak juz urodze....masakra...najpierw cycki widac a potem mnie heheh

Witam cieplutka. Dzis koniecznie musze zrobic kluski bo taki mi chodza po glowie ze szok, tylko kombinuje jak tu je zrobic z malym, tak jest do mnie przylepiony ze na krok mnie nie puszcza co to bedzie z pol roku jak sie malenstwo urodzin, az strach myslec:no::eek:

reklama
ja niby mialam meza przy sobie ale co \z tego jak pracowal po 12 godzin...wychodzil do pracy to dzieci spaly a jak wracal to tez juz spaly.....wiec ja sama bylam i popoludniami jeszcze pracowalam :):):) nie dlugo ale dorabialam sobie:)

nie bedzie tak zle....zanim urodzisz juz dzieciaki beda troszke starsze:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry