reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam Dziewczynki!
Jestem tu nowa i miło mi bedzie dołaczyć do Waszego grona, jestem w 12 tc termin mam na 2 sierpień :) to moja 1 sza ciążą i jak każda z Was cieszę się na samą myśl o maleństwie, Pozdrawiam Was serdecznie, trzymam kciuki za Nas wszystkie i Nasze maleństwa. :tak:

reklama
witaj na forum angel25

jak dzis samopoczucie kasiu? u mnie do tej pory rewelacja, teraz sie trochę popsuło:dry: brzuch mnie zaczął pobolewać. ale to chyba z nerwów. małego dola dzisiaj złapałam:-(

fotki wam wstawie jak wroce.....juz niedlugo...
zaraz po dziewczyny jade wroce wyrychtuje sie i do lekarza:):):)oby bylo dobrze...trzymajcie kciuki kochane.....nawet sie nie denerwuje....ale......

roksana113 no u mnie dzis tez tak malowiele, ale przed chwila nazarlam sie z lakomstwa klusek i nie wiem czy moj zoladek to wytrzyma:wściekła/y:Brzuch tez mnie czesto pobolewa nie martw sie
Hej amdziaa:-):-)
Tak, tak Aga czekamy

mnie dzisiaj maz na pizze zaprosił:-) wczoraj sobie przeskrobał to w ramach przeprosin obiadu nie muszę dzis gotować...ale nie wiem czy ta pizza mi nie zaszkodzi?:dry: wiadomo co tam kładą? i czy świerze?

reklama
Hej Mamuśki! Życzę Wam miłego dnia. Ja standardowo siedzę w pracy.

Aga - 3mamy kciuki i daj znać po powrocie :)

Dziewczyny, niedlugo naprawde splajtuje. Dzis znowu wydalam 50 zl. Tym razem krzywa cukrowa, zelazo i posiew moczu :( Zdolowalam sie tez nieco bo okazalo sie ze toxo i pewnie cytomegalie trzeba robic kilka razy w ciazy. U mnie pojedyncze badanie kosztuje 30-35 zł. Shit. A w dodatku ja mam grupe Rh minus a mąż ma plus, stad tez kilka razy musze tez robic jakieś przeciwciała - i znowu 35 zł.

Nadal trochę kluje mnie w podbrzuszu, ale nie juz z taką czestotliwością jak 2 dni temu stąd też staram sie nie panikować.

Moim najwiekszym objawem ciążowym jest ciągla senność i uczucie zmeczenia. Przewaznie o 20.00 jestem juz w lozku i gdyby nie seriale pewnie o tej godz.bym zasypiala ;)) Dzisiaj obiecalam sobie, ze wreszcie po pracy zbiore sie w sobie i ugotuję zupę, bo mam wyrzuty sumienia ze totalnie nic nie robię. Moj M jest kochany, bo wyrecza mnie praktycznie we wszystkim. Jak wracam po pracy to nawet lozko jest zazwyczaj pościelane :)

Pozdrawiam.
ps. znowu pada snieg!

Mam do Was dziewczyny jedno pytanko, chyba głupie, ale już się pogubiłam. Kalkulatory na różnych stronach www podają inną liczbę tygodni ciąży, które juz za nami. Czy jak jest np. 10 tydz. i 3 dni to znaczy że już jesteśmy w 11-tym tygodniu? Czy też ciągle w 10-tym?

Pozdr.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry