reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No wlasnie dlatego zdecydowalismy ze M wyjedzie, bo tu pracujac nawet po 12godz nie zarobi tyle co w tej Holandii a i tak nie bedzie go w domu. Mialam w planach w sierpniu powrot do pracy ale w tej sytuacji nie ma szans wobec tego niestety zostal tej wyjazd.

reklama
kaska no moj maz wlasnie 3 lata temu dostal te propozycje pracy w irlandii iskorzystal...bo pomyslelismy ze jak sie nie uda zawsze moze wrocic....
po 5 miesiacach ja z dziecmi polecialam na wakacje na 2 miesiace ale wrocilam sama do polski tylko po samochod i rzeczy nasze...pozalatwialam sprawy a w dzieciaki juz do szkoly irlandzkiej chodzily bo pozalatwialam....
i powiem ci ze nie zaluje.....teraz wiem co to znaczy zyc jak czlowiek z dziecmi.....

ide jesc zupke ogorkowa bo juz gotowa...narka..
aa pozniej mam wizyte w szpitalu i usg:) pa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Melduje ze plan wykonany, kluchy zrobione. Troche sie synek napiszczal ale jakos sie udalo. No wlanie Aga tez chce sie poczuc w koncu jak czlowiek a nie ciagle spogladac do portfela czy starczy do 10ego.Co sie zreszta dla tych dzieci nie zrobi. Aga zycze powodzenia na USG czekam na dobre wiadomosci, bo dzis masz prawda?

Nie wystarczy. Gdyby igg bylo bardzo podwyzszone rowniez oznaczaloby swieze lub niedawne zakazenie i np. Igm byloby ujemne ale za jakis czas przy powtorzeniu badania wykaze takze IGm. Troche to skomplikowane ale niestety trzeba zrobic obydwa. U mnie ceny podobne

Sluchaj to moze masz stwierdzone ze ja przechodzilas i dlatego samo Igg. Ja w poprzedniej ciazy pierwszy raz robilam taki test i kazano mi zrobic obydwa. A teraz gin jak sie dowiedzial ze przechodzilam to nie kazal robic wcale.

To dobrze IGG pokazuje czy sie chorowalo , bo jesli Igg jest ujemne tzn. ze sie nie chorowalo i trzeba uwazac, jesli dodatnie ale w normie tzn. ze sie przechodzilo. Czyli nie przechodzilas a wiec pewnie dlatego potrzebne samo igg. Wiesz co ja juz sie sama zakrecilam.

A lekarz kazal ci zrobic obydwa czy jeden, czy robisz na wlasna reke? Ale jesli nie chorowalas i chcesz narazie zrobic tylko jeden to raczej zrob IGG to pokaze czy cos sie dzieje, IGM wykaze tylko jesli cos sie dzieje czy to stare zakazenie czy swieze. jak cos bedzie nie tak z IGG to wtedy zrobisz IGM

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry