reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mam do Was dziewczyny jedno pytanko, chyba głupie, ale już się pogubiłam. Kalkulatory na różnych stronach www podają inną liczbę tygodni ciąży, które juz za nami. Czy jak jest np. 10 tydz. i 3 dni to znaczy że już jesteśmy w 11-tym tygodniu? Czy też ciągle w 10-tym?

Pozdr.

nie jestem pewna na 100% ale wydaje mi sie ze w 11-tym:happy2:

reklama
hejka wrocilam

zdjec wam nie pokaze bo nie mam tym razem bo pani doktor dzis chyba na papierze do drukowania oszczedzala hehehhe...
ale dzidzka ma sie dobrze ....serduszko bije i jest duza:):):)w porownaniu 2 tygodnie temu:) tak wiec mam nadzieje ze tym razem sie uda.....choc chyba 100 prpcentowej pewnosci miec nie bede dopoki nie urodze i nie uslysze pierwszego krzyku:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aga chyba sie mijamy. Naprawde sie ciesze i trzymam kciuki mocno za ciebie i twoje malenstwo. Tym razem musi sie udac w koncu na sierpniowkach jest wyjatkowo duzo mam po przejsciach i moze to jakis znak ze tzm razem nam wszystkim sie uda :tak::-D

byc moze...wszystko czas pokaze....
aaa ktoras zdaje sie pisala o krzywej cukrowej?nie wiem ktora....przeciez ta krzywa to sie robi po 20 tygodniu jak sie nie myle.....
aaaa ja tez mam konflikt serologiczny a wszystkie dzieci maja grupe ojca:)nic strasznego

hmmm musze kupic jakis dobrze nawilzajacy balsam bo mam jakos strasznie sucha skore...
cos polecacie?

hej gdzie wy jestescie co?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
byc moze...wszystko czas pokaze....
aaa ktoras zdaje sie pisala o krzywej cukrowej?nie wiem ktora....przeciez ta krzywa to sie robi po 20 tygodniu jak sie nie myle.....
aaaa ja tez mam konflikt serologiczny a wszystkie dzieci maja grupe ojca:)nic strasznego

hej Aga, gratuluję dobrych wyników :) Ja pisalam o krzywej ;) mialam ja robioną ze względu na zbyt wysoki poziom glukozy. Wiem ze sie to standardowo robi o wiele pozniej, ale lekarka nie chciala czekac zeby nie dopuscic do gorszych wynikow.

Pozdr! :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry