reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dziekuje za mile slowa:-) ale chyba wszystko w porzadku... bo mam smaki... hehe:-D na cos czego nigdy bym nie zjadla czyli sledzie.:eek: a tak poza tym kupilam pierwsze spodnie ciazowe... i bardzo sie ciesze... mala rzecz a cieszy...

reklama
dzięki za rady dziewczyny na razie spróbuje z tą mięta bo w domu nie mam ani nospy ani espumisanu ale jutro jak pojadę na zakupy to sobie kupie bo kolacje jadłam godzinę temu i nadal brzuch mnie boli

Hej babeczki!
Jak tam mija wieczór?
U mnie tradycyjnie dość sennie.

Aga, cieszę się, że u ciebie wszystko gra. Oby tak dalej;-)

taszka, ja też mam czasem wzdęcia i w sumie to mi pomaga mięta

apetyt mi coraz bardziej dopisuje, i czuję, że zaczynam się coraz lepiej czuć. mam więcej siły i ochoty żeby cokolwiek zrobić. wygląda na to, że to prawda i drugi trymest przyniesie lepsze dni
jutro są moje urodziny i zamierzam zjeść conajmniej pół tortu. ten tort to już chodzi za mną od kilku tygodni:happy2:

i nie chcę myśleć o wadze, bo wczoraj przeczytałam, że kobieta w ciąży bliźniaczej powinna przytyć od 18 do 25 kilo:szok:

pozdrawiam

ja tez mam termin na 2 sierpnia , jest to moja pierwsza ciąża i oprócz tego ze bardzo sie ciesze mam tez niestety wiele obaw,ale jestem dobrej mysli :)
:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry