Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dziekuje za mile slowa:-) ale chyba wszystko w porzadku... bo mam smaki... hehe na cos czego nigdy bym nie zjadla czyli sledzie. a tak poza tym kupilam pierwsze spodnie ciazowe... i bardzo sie ciesze... mala rzecz a cieszy...
dzięki za rady dziewczyny na razie spróbuje z tą mięta bo w domu nie mam ani nospy ani espumisanu ale jutro jak pojadę na zakupy to sobie kupie bo kolacje jadłam godzinę temu i nadal brzuch mnie boli
Hej babeczki!
Jak tam mija wieczór?
U mnie tradycyjnie dość sennie.
Aga, cieszę się, że u ciebie wszystko gra. Oby tak dalej;-)
taszka, ja też mam czasem wzdęcia i w sumie to mi pomaga mięta
apetyt mi coraz bardziej dopisuje, i czuję, że zaczynam się coraz lepiej czuć. mam więcej siły i ochoty żeby cokolwiek zrobić. wygląda na to, że to prawda i drugi trymest przyniesie lepsze dni
jutro są moje urodziny i zamierzam zjeść conajmniej pół tortu. ten tort to już chodzi za mną od kilku tygodni
i nie chcę myśleć o wadze, bo wczoraj przeczytałam, że kobieta w ciąży bliźniaczej powinna przytyć od 18 do 25 kilo