reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ehhhh, zaraz koniec pracy i powrót do domku :-). Niestety nas mocno zasypało. Czytaj - gigantyczne korki na mieście :baffled: I znowu zima zaskoczyla drogowcow. Moj M juz 1,5h wraca do domu (gdzie normalnie zajmuje mu to 20 min). Masakra jakaś :no: 3majcie sie!

reklama
Aga to super że dzidziia rośnie i ma się dobrze :-)

Co do balsamów ja polecam Nivea body do skóry suchej, albo jakieś balsamy Johnson's Baby nawilżający, dla mnie był super :-D
teraz mam z firmy Ziaja jakiś, i jakieś mleczko niemieckiej firmy i też nie narzekam ;-)

Ja mam problemy trochę z naczynkami, teraz zauwazylam na twarzy ze jak zapomne sie posmarowac to wychodzą mi te naczynka bardziej, :szok: co ta dzidzia robi mi ze skórą :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nivea tu dostane johnsona tez ale reszta to niestety nie:)
MILAM WLASNIEKIEDYS BALSAM TEN BIALY NIVEA BYL SUPER ALE GRANATOWY...POMYLKA

mnie sie ogolnie skora wysuszyla...twarz tez)

nie wiem co się dzieje, ale dzisiaj mamy wielki apetyt....:zawstydzona/y: zjadłam już dwa obiady i zastanawiam sie czy coś jeszcze nie przekąsić....:zawstydzona/y: Jak tak dalej bedzie to do sierpnia będę się turlać a nie chodzić..hihih

cześć dziewczyny ja tam apetytu specjalnie nie mam ale jak już coś zjem to mam straszne wzdęcia zaraz boli mnie brzuch i jajnik przy okazji w piątek mam wizytę to mi może lekarz coś poradzi czy któraś z was też ma takie objawy po jedzeniu

aga super ze z fasolka wszystko ok :-) bardzo sie ciesze... rozumiem Twoje podejscie-ja tez jakos nie szaleje z radosci majac na uwadze ze wszystko moze sie zdarzyc,wydaje mi sie ze tak broni sie moja psychika, jednak mimo wszystko ogromnie wierze w sukces... W sukces kazdej z nas :-) i tych po przejsciach i bez przejsc... Mimo iz boje sie bardzo cieszyc, to nadrabiam to i laduje wszystko w ogromna wiare :-)
aga.p mnie tez czasem napadaja atki glodu-oj biedna jest wowczas moja lodowka :-)

Niestety u mnie waga nie maleje, a raczej pnie sie niemilosiernie w gore. Nie martwie sie tym jednak, bo w ciazy z Toska tez tak mialam. I trymestr byl najgorszy( ale tylko ze wzgledu na szok wagowy ), a pozniej jakos wszystko sie wyrownalo i suma sumaru przytylam niecale 13 kg :-) Plus w tym wszystkim taki, ze tylam rownomiernie przez co ani nie mialam naglego skoku wagi placac za to rozstepami, no i wygladam calkiem spoko bo wszystko porozkladalo sie ladnie i rowno :-)

taszka ja takich objawow nie mam. Brzuch mi sie co prawda mocno wzdyma, po zjedzeniu czegokolwiek robi sie jak balon, ale na szczescie bezbolesnie... Smialo jednak mozesz brac Espumisan na te wzdecia, a noz pomoze ? Na pewno dzidzi nie zaszkodzi-bo ja tez bralam i to z polecenia lekarza :-)

reklama
Witam

Aga cieszę się, że z Wami wszystko ok :-) ja mam wizyte w poniedzialek i pewnie w weekend bede sie stresowac
taszka ja tak mialam cokolwiek bym nie zjadla bolal mnie brzuch wydymalo mnie i bylo beznadziejnie proponuje wypic miete i wziac nospe tak zeby z obu stron zadzialalo
mnie teraz dla odmiany od wczoraj boli w pachwinach wczoraj lewa, dzis prawa :szok:
o co chodzi nie wiem ale na rozchodzenie sie kosci to jeszcze zdecydowanie za wczesnie
milego wieczorku dziewczyny lece uczyc sie wierszyka na dzien babci i dziadka ;-)

Monika

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry