• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
no to teraz mi nie wyszło:baffled::baffled::baffled::baffled:
robie barszczyk tak do popicia do pierogów ale wyszedł blady :baffled: i jakoś tak nie czuć barszczem ???co ja znowu źle zrobiłam ratujcie co ja mam tam dać?Moge wsypać tego barszczu czerwonego winiary?nie chcem żeby było za słone bo ostre już jest:confused::confused::confused::baffled::baffled::baffled::crazy:

Oj ja ci nie pomogę w kuchni raczkuje...
Umie robić tylko drugie dania, no i pomidorową - Aniu jeszcze raz dziękuje za naukę zupki :)

Witaj wampirka dawno cię nie widziałam jakoś się mijamy

Hej sierpnióweczki:)

Jakoś tak kulinarnie sie tu zrobiło... Ja też już zrobiłam obiad. Dzisiaj u nas spaghetti,ale takie robione samodzielnie od a do z. Sosik na bazie domowego przecieru pomidorowego...mmmm..pycha....Uwielbiamy spaghetti.
Mnie dzisiej naszło na kisiel:). Nigdy nie lubiłam,a teraz??
Ide wiec szybko zrobic kisielek i zaraz do was wracam kochane

Jakie super macie psiaki dziewczyny:). Ja tez jestem fanką małych piesków. Też mam sunie-chihuahua. W październiku skończyła rok,wiec jest młodziutka i taaaaaka słodziutka:)

a tak wogóle ocet dodałaś, do to generalnie od tego barszcz ma kolor, ale ja zawsze jak nie wyjdze to na grubych oczkach zcieram buraka i dostaje koloru

reklama
MALINKA COZ cI SIĘ STAŁO?

u mnie dziś gulasz i kluski śląskie mniam mniam mniam a do tego troche oliwek i ogóreczki kiszone

deli no nie mam czasu tak jak wcześniej tak często tu zaglądać,zwłaszcza w weekendy jak się ludziska do mnie zjeżdżają,ale staram się jak mogę by się pojawiac jak najczęściej:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry