Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
bo mi sie wcale jesć nie chciało,to tak na siłe bardziej zjadłam,łeb mi strasznie pękadlaczego tylko z masełkiem? jak sie czujesz?
miłego dopołudnia z mężemżegnam na trochę

ale pyszne było
Pamiętacie?ja tam w 13 nigdy nie wierzyłam wiec bedzie jak bedzieA ja dziś postu nie dotrzymałam i na śniadanie wielki talerz spagetti z mięskiem zjadłamale pyszne było
A co do 13 piątek to ja -trzynastego świat w różowym kolorze ,trzynastego wszystko zdarzyć się może....tak śpiewała Katarzyna SobczykPamiętacie?
Jasne że pamietam, ja tam 13-tego sie nie boje zawsze mysle pozytywnie i nic złego sie nie dziejeA ja dziś postu nie dotrzymałam i na śniadanie wielki talerz spagetti z mięskiem zjadłamale pyszne było
A co do 13 piątek to ja -trzynastego świat w różowym kolorze ,trzynastego wszystko zdarzyć się może....tak śpiewała Katarzyna SobczykPamiętacie?
tak samo z innymi przesądami

oj to wspołczuję, mi już mdłości mineły a mówią że najgorsze są w 1 trymestrze a tu same niespodzianki wrrrojjojojojoj..... jak wychodziłam z wanny to pawika puściłam i to takiego że aż myslałam ze mi dziecko wypadnie![]()

Juz naprawde mam serdecznie dosc tych zmian pogody, ja chce wiosne taka na calego, a nie tylko na 1 dzien... no a 18 kwietnia (dzien mojego slubu to w ogole musi byc juz wiosennie) :-)
Mam nadzieje ze sytuacja sie unormuje juz po i bede z Wami regularnie, nie zapomnicie mnie do tej pory ?? :-) 
jak na razie jeszcze mi sie nie zdarzylo na szczescie i mam nadzieje ze tak zostanie. W I ciazy takze uniknelam zderzen z posadzka-uff... Miranda wcale sie nie dziwie ze przestraszylas sie nie na zarty-na szczescie na placzu sie skonczylo-tak tak Dziewczynki teraz to musmy na siebie chuchac i dmuchac...
Co do ruchow-ja tez mam na przedniej scianie lozysko i przez to odczuwanie ruchow jest jakby tlumione... ale u u Ciebie jest jeszcze czas-w koncu to Twoja pierwsza ciaza :-) zapewne poczujesz Malucha gdzies kolo 20 tyg
Nie wiem co sie nagle stalo
Do tej pory wszystko bylo pieknie, az tu nagle takie cos
wczoraj to probowalam juz wszystkiego, otreby, chleb pelnoziarnisty, jablka, maslanka, sliwki, bo o wodzie nie wspomne-wypijam jej codziennie z 3 litry ....