• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
A ja dziś postu nie dotrzymałam i na śniadanie wielki talerz spagetti z mięskiem zjadłam:baffled: ale pyszne było:-D
A co do 13 piątek to ja -trzynastego świat w różowym kolorze ,trzynastego wszystko zdarzyć się może....tak śpiewała Katarzyna Sobczyk:-DPamiętacie?

A ja dziś postu nie dotrzymałam i na śniadanie wielki talerz spagetti z mięskiem zjadłam:baffled: ale pyszne było:-D
A co do 13 piątek to ja -trzynastego świat w różowym kolorze ,trzynastego wszystko zdarzyć się może....tak śpiewała Katarzyna Sobczyk:-DPamiętacie?
Jasne że pamietam, ja tam 13-tego sie nie boje zawsze mysle pozytywnie i nic złego sie nie dzieje :tak: tak samo z innymi przesądami:tak:

nom widzisz jajakaś pechowa jestem.jak nie głowa to ciśnienie,a jak nie to wymioty albo zły humor-no ale takie życie:-)
a 13 to moja ulubiona liczba-może to i dlatego hihihi

I ja sie witam porannie ;-)

W gdansku na szczescie zimy nie ma, ale ktoz to wie co tu mozemy jeszcze zastac:wściekła/y: Juz naprawde mam serdecznie dosc tych zmian pogody, ja chce wiosne taka na calego, a nie tylko na 1 dzien... no a 18 kwietnia (dzien mojego slubu to w ogole musi byc juz wiosennie) :-)
Dziewczyny wybaczcie ze ostatnio zagladam do Was tak z doskoku, ale naprawde latania wokol slubu jest mnostwo i czasem nie wyrabiam na zakretach:zawstydzona/y: Mam nadzieje ze sytuacja sie unormuje juz po i bede z Wami regularnie, nie zapomnicie mnie do tej pory ?? :-)

Co do wszelkich upadkow-ja to jestem straszna lamaga, niezdara jakich malo. Nawet na prostej ulicy potrafie sie przewrocic:angry::zawstydzona/y: jak na razie jeszcze mi sie nie zdarzylo na szczescie i mam nadzieje ze tak zostanie. W I ciazy takze uniknelam zderzen z posadzka-uff... Miranda wcale sie nie dziwie ze przestraszylas sie nie na zarty-na szczescie na placzu sie skonczylo-tak tak Dziewczynki teraz to musmy na siebie chuchac i dmuchac...
Aneczka, Piwonia Wasze upadkowe historie takze mroza krew w zylach-btrrrr

Efe nie przejmuj sie gadaniem o swoim wygladzie, choc wiem ze takie przytyki moga byc bolesne-z pewnoscia pieknie wygladasz. Czasem babska potrafia byc takie zlosliwe ze glowa mala:no::wściekła/y: Co do ruchow-ja tez mam na przedniej scianie lozysko i przez to odczuwanie ruchow jest jakby tlumione... ale u u Ciebie jest jeszcze czas-w koncu to Twoja pierwsza ciaza :-) zapewne poczujesz Malucha gdzies kolo 20 tyg

Malinka wspolczuje bezsennych nocy, ale tak to niestety bywa w ciazy. Niektore, tak jak ja spia jak zabite i moglyby przespac wiecznosc, inne z kolei sie mecza...mam nadzieje ze wkrotce Ci przejdzie i wyspisz sie za wsze czasy :-)

Anetko ciaza uwielbia basen :-) sama chodze ;-) ale tak gimnastyka jest to takze aktywnosc,wiec jak masz problemy to powinnas skonsultowac to z lekarzem :-)

a u mnie ciag dalszy problemow z zalatwianiem:wściekła/y::angry: Nie wiem co sie nagle stalo:confused: Do tej pory wszystko bylo pieknie, az tu nagle takie cos:wściekła/y: wczoraj to probowalam juz wszystkiego, otreby, chleb pelnoziarnisty, jablka, maslanka, sliwki, bo o wodzie nie wspomne-wypijam jej codziennie z 3 litry ....:baffled:
Dziewczyny jak sie nazywa ten syrop-lactulosum ?? i co jest lepsze syrop, czopki, czy moze lewatywa -taka co mozna kupic w aptece-enema bodajze sie nazywa...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry