Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja pale duzo... ponad paczke na dzienbyle jaki stres i zaraz papieros... pojde do lekarza moze on cos doradzi w tym stanie...
barzdo wam dziekuje... a nuz a moze teraz sie uda
;-)
cześć dziewczyny... przy przeziebieniu moja ginekolog powiedziała zebym piła duzo soku z malin. natomiast pod koniec ciąży sok jest nie wskazany bo powoduje wczesne skurcze i poród..ale ja sie na tym za bardzo nie znam ,tym bardziej ze co lekarz to inna opinia. myslę ze herbatka z malinami raz na jakis czas na pewno nie zaszkodzi...a co do migdałów to pierwszy raz słysze.Cześć dziewczyny i odrazu piszę Maliny powodują rozszerzenie naczyń krwionośnych (dlatego sok z malin pijemy przy przeziębieniu!) i to może spowodować poronienie powstrzymajcie się z tymi malinami i poproście o opinię swoich lekarzy jak byłam w pierwszej ciąży to mialam okropną zgage i znajomi kazali mi jeść migdaly a lekaż jak uslyszal że jem migdaly to się za głowe chwycil mają w sobie coś co ponoć w nadmiarze może zaszkodzić ciąży tylko pytajcie ginekologa
bardzo mozliwe ze szkodzą. tak jak ser plesniowy,surowe mieso,dużej ilosci watróbki (nadmiar wit.A),ryby słodkowodne ( zawieraja związki chemiczne z zanieczyszczonych rzek i jezior) surowe jaja i mleko niepasteryzowane (samonella).palenie to okropny nawyk.ja przed ciazą paliłam ok. 10 papierosów dziennie teraz na szczęscie mi sie nie chce z powodu mdłości, ale oczywiscie są chwile ze wezme 2-3 dymki ale zdaża sie to raz na 3-4 dni. Nie dam sobie ręki uciać ze rzuce palenie ale będe robiła wszystko zeby jednak w ciąży wogle nie palićja pale duzo... ponad paczke na dzienbyle jaki stres i zaraz papieros... pojde do lekarza moze on cos doradzi w tym stanie...
barzdo wam dziekuje... a nuz a moze teraz sie uda
;-)