• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mi Hania też sie podoba. Nawet przez chwilę o tym imieniu myślałam, ale u znajomych bedzie dwa miesiące wczesniej więc zmieniłam na Maje :-)

Z innej beczki. Dalej szukam laptopa i taka zła jestem, że nie zamówiłam jakiś czas temu tego co miałam na oku, bo teraz ceny coś mocno skoczyły. I nie wiem czy to chwilowe i trzeba przeczekac, czy szybko coś kupowac.

UUFFF nareszcie doszłam do końca czytania
Malinka, Aneczka wszystkiego naj z okazji rocznic no i żeby wasze upragnione dzieciątka się udały
ja jestem już po myciu okna, praniu, sprzątaniu, no i utarłam sobie michę jabłek i marchewek, jest tego chyba z kilogram utartego:-)
co do imion nie mam pojęcia za dużo mi się podoba, a te które szczególnie to akurat u sąsiadów są:angry:
mój mąż dziś imieniny obchodzi więc szykuję powoli uroczysty obiadek, no a impreza w sobotę dla reszty towarzystwa;-)
piwonia co do zapalenia płuc, nie martw się będzie dobrze
dziewczyny chyba poczułam właśnie pierwsze ruchy mojego maleństwa!!!!! normalnie płacze!!!!takie delikatne smyranie w dole brzucha po lewej stronie, czy to może być to???!!!:szok:

A ja mam dziś pomidorową z makaronem :)))
u mnie też a na drugie gulasz bedzie
a ja w tym miesiacu juz sie nawet na usg nie wybieram,bo musialabym isc prywatnie a ja juz za leki zapłaciłam 300zł wiec poczekam do kwietnia chyba:-(

UUFFF nareszcie doszłam do końca czytania
Malinka, Aneczka wszystkiego naj z okazji rocznic no i żeby wasze upragnione dzieciątka się udały
ja jestem już po myciu okna, praniu, sprzątaniu, no i utarłam sobie michę jabłek i marchewek, jest tego chyba z kilogram utartego:-)
co do imion nie mam pojęcia za dużo mi się podoba, a te które szczególnie to akurat u sąsiadów są:angry:
mój mąż dziś imieniny obchodzi więc szykuję powoli uroczysty obiadek, no a impreza w sobotę dla reszty towarzystwa;-)
piwonia co do zapalenia płuc, nie martw się będzie dobrze
dziewczyny chyba poczułam właśnie pierwsze ruchy mojego maleństwa!!!!! normalnie płacze!!!!takie delikatne smyranie w dole brzucha po lewej stronie, czy to może być to???!!!:szok:
napewno to to
a ja juz nie czuje od tygodnia ruchow,ale to pewno z nerwow jakos nie moge sie wsłuchac,ale dzisiaj ide do lekarza to zobaczymy co powie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry