Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Już widzę jak go dajesz komukolwiek nawet na kilka godzinmoge ci synka na pare dni podrzucic;-)
No zartuje, mojego skarbkaJuż widzę jak go dajesz komukolwiek nawet na kilka godzin
Jak ja wytrzymam bez niego te 3 dni w szpitalu

No właśnie nie wiem... Pójdzie z tobą i będzie cię pilnowaćNo zartuje, mojego skarbkaJak ja wytrzymam bez niego te 3 dni w szpitalu
![]()

u mnie też a na drugie gulasz bedzieA ja mam dziś pomidorową z makaronem))
napewno to toUUFFF nareszcie doszłam do końca czytania
Malinka, Aneczka wszystkiego naj z okazji rocznic no i żeby wasze upragnione dzieciątka się udały
ja jestem już po myciu okna, praniu, sprzątaniu, no i utarłam sobie michę jabłek i marchewek, jest tego chyba z kilogram utartego:-)
co do imion nie mam pojęcia za dużo mi się podoba, a te które szczególnie to akurat u sąsiadów są
mój mąż dziś imieniny obchodzi więc szykuję powoli uroczysty obiadek, no a impreza w sobotę dla reszty towarzystwa;-)
piwonia co do zapalenia płuc, nie martw się będzie dobrze
dziewczyny chyba poczułam właśnie pierwsze ruchy mojego maleństwa!!!!! normalnie płacze!!!!takie delikatne smyranie w dole brzucha po lewej stronie, czy to może być to???!!!![]()