• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Nie musiałam być w ciąży, żeby być skrajna, jak coś lubie, to jak mnie napadnie, to do oporu. Tylko wtedy, w danym dniu, już prawie nic nie jem. Rano sniadanie, po południu napad, np.2-3 paczki żeków z plusa, tych kwaskowych(plusa mi zlikwidowali:-(), albo własnie kilo chałwy:-)

Teraz czekam na 30 marca i biorę do końca L4,niby wszystko ok z Dzidzią, ale w czwartek rozebrało mnie przeziębienie gigant, wczoraj w nocy rozbolało gardło, dzieciaki w szkole kichają i prychają.Tam nie potrafię się oszczędzać,śpiewam z uczniami, tematy ucziwie opowiadam ze szczególami, a w klasach łączonych jest 2w1.
Nie wspominjąc o pewnych zaległościach...:rofl2:;-)...w czytaniu.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ale macie smaki :-D ja dziś czekoladę z maślanką :-D a jakieś 1,5 godz temu usmażyłam placki ziemniaczane i pochłonełam ze śmietaną i cukrem :wściekła/y::wściekła/y: :-)
masakra jakaś

Pogoda u mnie paskudna :-( deszcz pada i pada i zimno :wściekła/y: :crazy:
ja chcę wiosnę do cholery!! :wściekła/y:
o spacerku to sobie mogę pomarzyć...:dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A u nas bosko, słonko rewelacja, tez bylo z 15 stopni. Byłam w dużym mieście bo w szpitalu, i cieszyłam sie że nie muszę do pracy. Jeszcze 3 tyg. i do Polski, a potem 2 w pracy i juz macieżyński! Chyba że jeszcze wytrzymam, bo czym dłuzej to dłużej ma sie pieniazki. Tu płatny przez 39 tyg, a potem tylko niepłatny razem 52 tyg. i trzeba sie decydowac czy sie wraca do pracy czy zostaje na utrzymaniu państwa i męża. NIe jest tak żle, ale super tez nie jest...

Podpowiedziałyście i tak sobie podgladam rozpakowane mamusie, chyba na Lutowych Dzidziorek 62 cm. I całkiem sporo rodzi się powyzej 4 kg-prawie jak miesięczniaki;-)

miranda zazdroszcze pogody ;-) wysłałam Ci zaproszenie na NK :-D dziś mam manię i jak się dorwałam to wszyszukuję ;-)

majaam też podglądałam dziś rozpakowane mamy :-) ciekawe jak to będzie u nas.....:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry