• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
u mnie po deszczu,ale nie grzmiało

ja też juz sie pożeganma,bo glowa mi pęka i ide na filmik do wyrka
Dobanoc do jutra

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja tez tylko na dobranoc, trzeba na jutro sie wyspac, jutro wazny dzien:-D:-Dwszystkim chorowitkom zdrowka zycze i oby jutro nikogo glowki, brzuszki nie bolaly:-D:-D

:-)hmm śpioszki no to miłych snów!!!!
niestety nie udało mi się wcześniej wpaść bo jak się wybrałam do sąsiadki to 3 godziny siedziałam ,a jak tylko wróciłam to przyjaciółka wpadła do mnie i dopiero pojechała do domku:)
ja już niemoge się doczekac kiedy będe po wizycie u ginekologa,a to dopiero na 16,30 mamwizyte.

hmmm wszyskie spicie a więc ide poogladać tv:-)

witam się i ja :-)
u mnie po wczorajszej ulewie śladu prawie nie ma słonko świeci a mnie głowa boli jakbym miała kaca giganta aż mi niedobrze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
właśnie kawę sączę ale to raczej mało da na taki ból:-(:wściekła/y:
aniaso mi siusiu też nie poprawia jakości nocnego wypoczynku, dziś pierwszy raz od 10 dni wstałam w nocy a i tak po 7 na nogach wrrrrr

Ostatnia edycja:
CZEŚĆ KOCHANE!!
ja też coś dziś spać w nocy nie mogłam kręciłam się z boku na bok...no i rano znowu kibelek-no nie wiem czemu!przecież już było spokojniej a tu teraz znowu:baffled::no:
Ale co tam patrze przez okno i od razu mi lepiej bo słonko pięknie świeci!!Troszkę wiatr wieje...

reklama
i ja się witam.
U mnie pogoda śliczna słonko wschodzi, będzie znowu ciepło.
Weszłam rano na wagę i szok! 1.5 kilo w 5 dni! to już 5-6 jilo na plusie!!!!koniec z łustym i słodkim( bo ostatnio pozwoliłam sobie jak sie dowiedziałam że z córcią o.k)!!!!

A wiesz Aneczka, mnie też ostatnimi czasy głowa pobolewa, i piłam na to kawę bo zawsze mialam niskie ciśnienie a tu wczoraj położna mi mówi że nie powinnam bo mam podwyższone.Więc piję sobie Inkę, bo jakoś się do kawki przyzwyczaiłam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry