Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

dobrze że żadnej infekcji nie ma:-)

właśnie koleżanka kupiła je kiedyś swojej córze i mówła że są super, zresztą sama je widziałam, więc powiedziałam mojej bratowej że są takie i warto je kupić, więc kupiła i okazało się że to są te zwykłe foliowe. chyba że opakowania są różne, i ona kupiła akurat te złe;-)Deli krew zawsze w ciazy troche odbiega od normy bo my takie do konca normalne nie jestesmy, oczywiscie w dobrym tego slowa znaczeniu.;-)
A wiecie co kupilam teraz dla malego pieluchw w tesco te fioletowe i sa super, praiwe jak oryginalny pampers i duzo tansze kosztuja 30zl a pampersy juz 50zl. Ciekawe czy dla malenstwa tez by sie nadaly.

zrobię mielone z mizerią:-)
sprawdź na opakowaniu

Zartujesz zaraz lecekasia bo o ile dobrze się orientuje to właśnie te co kupiłaś produkuje pampers dla tescosprawdź na opakowaniu
Za te cene??