• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Deli, a o której masz wizyte?
Dopiero o 18, a jutro o 17 :). Ta dziś to krótka będzie, bo tylko badanie gin, później USG i do domu. A jutro badanie Maluszka będzie trwało około 40 minut.

Witam was!
Jestem nowa na forum i ciesze się niezmiernie, że w końcu znalazłam ciekawe forum dla siebie. Postanowiłam napisać swój pierwszy post właśnie w tym wątku bo nasza Marcelinka urodzi się (prawdopodobnie) właśnie 1 sierpnia :)
Pozdrawiam was serdecznie i mam nadzieję, że spędzimy ze sobą wiele czasu na ciekawych i sympatycznych rozmowach.
Iwona
Witaj :)

A, i pochwale sie. Kupiłam w koncu laptopa. W przyszłym tygodniu powinni przysłać. Ale sie cieszę :-)
Gratuluje. Ja dostanę swojego dopiero po obronie :)). Takiego ładnego białego jaki mi się marzy od dawna.
Na razie muszę jeszcze się starym ratować, a ma już trzy lata więc wiecie, że jak ma komp to dużo ;/.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja mam jutro o 11.

Juz sie nie moge doczekać. Juz chce zobaczyć moja dzidzię i się dowiedzieć czy dziewczynka czy nie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry