• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam sie pozno dosc dzisiaj ale w pracy nie proznuje - biegam po wszystkich kompach po kolei i glosuje na Mateuszka bo widzialam ze troche spadlismy... ale zaraz sie sytuacja zmieni :-)

reklama
Basiu to jakas wscibska baba a ty jeszcze duphaston bierzesz??:szok:Ja do 12 tyg bralam:-D
Megaczka troche spadlismy ale jest do odrobienia:-DMoze dobre wrozki pomoga??:-D

Basiu - co za babsko!!! ale chyba faktycznie z tym duphastonem to ci troche przeciagneli...myslalam że to bierze się do ok 12 tyg a potem łozysko produkuje co tam trzeba i chyba juz tego hormonu sztucznie nie potrzebujemy - no ale pewności jak to jest to nie mam...no ale jakby mnie nie przyjał a połozna taki tekst rzuciła to ja bym innego lekarza poszukała!!!

ja nadrabiam posty
co do pieluch - na początku u nas były pampersy, huggiesy odparzały i nie pasowały, potem sprawdziły się jeszcze dada z biedronki i babydream z rossmana -te ostatnie szczególnie polecam!!! tylko też w wersji bez folii - najtańsze w rossmannie są foliowane a troche droższe(ale o niebo tańsze od pampersów) są fajne oddychające, chłonne, dobrze leżą

reklama
A u mnie niby mini ale jednak remont :baffled:
A dokładnie zamiana prysznica na wannę, a i kucia przy tym trochę.
Zamknęłam się z pieskiem w pokoju bo już tego hałasu nie wytrzymujemy :tak::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry