reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

reklama
Tak na poważnie, to męczy mnie paca przeponą, wstawanie przed 5, łapnie kataru...mam swoje lata i Szkrabek najważniejszy.

wiosna jest u mnie +16 i w slonku w krotkim rekawku mozna stac :-D:rofl2:
nie denerwuj kobiet w ciąży,bo u nas zima:crazy: buuuuu

siedze i sie obzeram.... napewno przekrocze 30 na koniec ciazy:szok::szok::-D
to cos delikatnego przegrzaj,ja zawsze mam w domku paluszki albo wafle ryżowe
ja jak jestem bardzo zła albo mam doła to wtedy najchetnie zjadam ptasie mleczko,własnie jedno zjadlam i dostałam kopa,wiecej nie jesm go,hihihi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja nie muszę się pilnować z jedzeniem, jem normalnie , nie mam napadów obżarstwa, bo nadal jak za dużo zjem, mam mdłości, więc nieświadomie zachowuję umiar.

reklama
Do góry