reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

witam, a u mnie w laptopie padł internet, więc od męża piszę ale on mnie zaraz przegoni...
Czytałam o pieluszkach.Ja kupiłam takie wielorazowego urzytku co wygladaja jak pampers. W środek wkłada się wkładeczkę, którą się pierze, majteczki wymienia jak dziecko rośnie. Mają być super ekologiczno-ekonomiczne i faktycznie podobają mi się. Jak znajdę to wkleję linka na nie.

reklama
Gorzej Miranda z tym jak dziecko z poczatku kupke zrobi ze 12 razy na dzien mi by sie prac nie chcialo. Pierwsze mialam w tetrze, mialam dosc:no:
malgos nr tel do Piwonii

Wreszcie doczytalam,ale wy piszecie,hi,hi...ale chociaz jest co czytac...
Ja co do plci to nadal pisze sie na synka,chociaz co sie uda to tez bede kochac :-)
A o pieluszkach,to ja z Gosia uzywalam z poczatku pampersow,a pozniej juz DADA z Biedronki...a teraz to zobaczymy....

Gorzej Miranda z tym jak dziecko z poczatku kupke zrobi ze 12 razy na dzien mi by sie prac nie chcialo. Pierwsze mialam w tetrze, mialam dosc:no:
malgos nr tel do Piwonii
pewnie racja, ja na początek tez będę pampersy, bo łatwiej, ale potem to tak jak Aga, tylko na wyjścia. Przynajmniej teraz tak mówię...

reklama
Do góry