Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
kiedyś szło się do szpitala i wszystko dawali a teraz z całą wyprawką trzeba iść , termometr pieluchy podkłady, moja koleżanka jak rodziła i była zaziębiona to kazali jej wysłać kogoś z rodziny do apteki po leki na przeziębienie żeby sobie kupiła a jak spytała co ma kupić to pielęgniarka jej powiedziała że ma zapytać w aptece paranoja jakaś myślałam że jak jest się w szpitalu to oni powinni jej coś podać
ja uwielbiam reklamy pod kazdym wzgledem ale nie jest to dla mnie priorytet czasem lepiej wiecej zaplacic to fakt ale jak mozna to warto oszczedzac w koncu to nasze pieniadze
Z oliwka lepiej sie wstrzymac bo strasznie uczula, lepiej zainwstowac w plyn do kapieli natluszczajacy. Pudru mozecie wcale nie kupowac, bo pod pampersamo dupka sie zaparzy