reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
cześć dziewczyny!
ja juz po porządkach domowych, obiadek na szybkiego-praktycznie został z wczoraj, a teraz laba :-D
o swojej wizycie już pisałam-na 80% dziewczynka, ale za 3 tyg. usg połówkowe i zobaczymy na 100% czy się tam nic nie schowało :tak::-D poza tym wyniki ok, a dzidzia leżała sobie na główce-akrobatka mała (a może akrobata???)
to czekamy na wieści od deli
a tak w ogóle, to co tutaj tak pusto???

Dziewczyny, ja szybciutko pisze zeby sie usprawiedliwic. Mamy problem z kompem...wylacza sie nie wiadomo dlaczego-jakis koszmar. Pewnie dlatego,ze ten laptop ma swoje latka i starosc mu doskwiera...Musimy kupic nowy bo w tej sytuacji nie da sie z niego normalnie korzystac. Wczoraj caaaly dzień nie moglam go uruchomic...Co właczyłąm to było pstryk i gasł...Wsciekałam sie ale co moglam zrobic...Aneczko przeczytałam twoja wiadomosc o roladkach i nawet ci odpisywałąm,kiedy ten dziad mi sie znowu wylaczył...Anyway bardzo dziekuje,że pamietałas i napisałas...Mam juz kupione miesko i bede robic na weekend te roladki. Pychotki:)
Ok biore sie za zaleglosci na forum,bo jeszcze znowu sie wyłaczy moj szanowny pan laptop;-)

proszę natt :-) T je na dużym ogniu gotuje:tak:
najpierw lekarz powiedział jak tylko spojrzał że łódeczkę widzi i dziewczynka ale po chwili powiedział że jednak za mała jeszcze i pewnie za 2 tygodnie by było lepiej o pewność i on do końca pewien nie jest ale ptaszka nie wypatrzył więc pewnie hamburger jest:-) ja jakoś od poczęcia czuje dziewczynkę jakoś inaczej mi nie wchodzi
:tak::-D

No ja się wybrałam na zakupy ale strasznie mi się w głowie zakręciło i jakoś tak dziwnie zrobiło. Wróciłam do domu i wzięłam nospe bo brzuch mi się twardy zrobił. Poleżałam i już mi lepiej. To pewnie ta pogoda straszna...głowa też mnie ćmi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry