reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dokładnie to się bardzo przydaje.

Zaklepaliśmy dzisiaj termin nad morzem. Trzymajcie kciuki by w maju była ładna pogoda.Szkoda tylko, że żadnej z was nie odwiedzę przy okazji.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja sobie wydrukowalam i wykorzystam jak przyjdzie pora pakowania sie do szpitala :-)

Zaklepaliśmy dzisiaj termin nad morzem. Trzymajcie kciuki by w maju była ładna pogoda.Szkoda tylko, że żadnej z was nie odwiedzę przy okazji.

oczywiscie ze bedziemy trzymac kciuki :-). Mi moze uda sie pod koniec maja wpasc na kilka dni do rodzinki w Polsce i odebrac obiecane ubrnka dla dzidziusia. Moze wtedy tez wozeczek kupie, jesli beda tansze niz u mnie

szkoda,ze nie wszędzie jest taki wykaz,ale mam koleżanke ktora bedzie w maju rodziła to potem sie dowiem od niej

a ja chyba nigdzie sie wybiore,bo nie mam kiedy i mąż juz zaplanował urlop na sierpień i wrzesień,a bardzo bym chciala choc na tydzien z dziecmi wyskoczyć,żeby zmieniły powietrze

Piwonia,nie tylko ty nigdzie nie jedziesz,ja tez nie,z moim mezem to nie realne...niestety,a ze mieszkamy na wsi to tym bardziej,a on jeszcze zapalony rolnik...na dokladke termin porodu mam na same zniwa,z czego maz jest bardzo nie zadowolony....eh....jemu to chyba nikt nie dogodzi...

Aga super :-) gratuluję decyzji i zaklepania daty :-D
my też chcieliśmy wstępnie w maju ale przyśpieszyliśmy ze wzgl na dzidzię, i żebym mogła się w coś dopiąć :-D

ja zaczynam działać dla Kasi brzdaca może troszkę pomoże :-D

a wybrac się na pewno nigdzie nie wybierzemy w tym roku, kasy będzie mało no i czasu też ale co tam ;-) wszystko przed nami jeszcze ;-)

morze, morze, morze.....
też miałam zamiar jechać w tym roku, ale żeby trafić na ładną pogodę to trzeba by pojechać czerwiec, lipiec a to już trochę późno i strach.......... no i te pieniądze :-(:-(
gratuluję kolejnej majowej żonie (my też braliśmy ślub w maju)-piękna pora :-):-)

aneczka super pomysł z tą listą :-D
dobrze, że pomyślałaś o płci, przynajmniej będziemy wiedzieć co komu się urodzi :tak::-)

Cześć Dziewczyny. Wróciłam od lekarza i zanim zacznę nadrabiac zaległości to się pochwalę. Z dzidzią wszystko w porządku, rośnie zdrowo i ogólnie jest bardzo dobrze:-). Pooglądalismy sobie trochę - no i wiadomo, cudowne przezycie.I najważniejsze, najprawdopodobniej będzie dziewczynka :-) :-) :-). Nawet ja to widziałam, ze żadnego siusiaka miedzy nózkami.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry